Podzimní FOR INTERIOR představí poctivé řemeslo i nové trendy a poradí při rekonstrukci interiéru

Téměř 120 vystavovatelů ve dvou výstavních halách přinese oblíbený veletrh nábytku FOR INTERIOR. Ve dnech 1. až 4. října představí na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA výrobce, designéry a profesionály ze světa nábytku. Letňanský areál je připraven zajistit bezpečí a komfort návštěvníků i vystavovatelů. Oficiálními vozy veletrhu jsou automobily značky FORD.

Z důvodu určeného maximálního počtu osob v jednotlivých sektorech v jeden okamžik jsou v prostorách instalovány technologie mapující aktuální množství lidí. Změnilo se i rozložení expozic uvnitř hal, kdy jsou rozšířeny uličky v průchozích koridorech. Součástí nového vybavení areálu jsou i stojany s dezinfekcí na ruce a častěji se dezinfikují i prostory výstaviště. Tým koordinátorů kontroluje dodržování povinnosti pohybovat se v prostorách se zakrytými dýchacími cestami.

Kvalitní spánek i Inspirace pro bydlení

Ve dnech 1. až 4. října se v PVA EXPO PRAHA sejde nejen poctivé řemeslo, které budou prezentovat čeští výrobci, významní odborníci, ale i nové kolekce produktů. Vystavovatelé poradí návštěvníkům při rekonstrukci interiéru, při volbě osvětlení, výběru vhodného nábytku do všech místností nebo obkladových materiálů a mnoha dalších. K vidění budou unikátní technologie, moderní design a kvalitní produkty. V rámci veletrhu se představí také vítězné exponáty soutěže Nábytek roku 2020.

Pro zájemce o zdravé a kvalitní snění poslouží jako podnět produkty světového lídra v oblasti zdravého spánku, společnosti Magniflex. Na veletrhu bude možné vyzkoušet si např. celosvětový patent vyvinutý ve spolupráci s inženýry ze španělské Univerzity v Zaragoze, matraci Magnistretch. Ta pomáhá během spánku lidem s výhřezem ploténky, lidem trpícím problémy se skřípnutými nervy v páteřní oblasti či sesedáním páteře.

Významným bodem veletrhu FOR INTERIOR je projekt Inspirace pro bydlení. Pro návštěvníky bude ve Vstupní hale I vybudováno pět interiérů s nápady, radami a tipy na zařízení bydlení s každodenní možností komentované prohlídky s odborníky.

Expozicí bude návštěvníky provázet zkušená designérka a autorka tří knih s tématem interiérů Iva Bastlová. Poradí, jak řešit nedostatek úložného prostoru v bytě, jak vylepšit ergonomii v bytě i na jaké detaily se zaměřit při výběru typizovaného i zakázkového nábytku.

Velká návštěvnická soutěž

"Dalším z lákadel pro návštěvníky veletrhu bude Velká návštěvnická soutěž, která přinese až 500 šancí na výhru v Kole štěstí a získání atraktivních cen, které poskytly vystavující firmy," říká ředitelka veletrhu Daniela Boučková. Jak bude soutěž probíhat? Každý návštěvník, který doloží účtenku nebo objednávku s nákupem na veletrhu nad 500 Kč, bude mít šanci vytočit si výhru. Denně se bude soutěžit o více než stovku cen.

Kromě Kola štěstí mohou návštěvníci vyhrát i v soutěži s TV Bydlení, a to koupelnu v hodnotě 100.000 korun.

Podrobnosti o veletrhu najdete na www.forinterior.cz.

Kontakt:

Lucie Bártová

Vedoucí PR oddělení ABF, a.s.

bartova@abf.cz

Klíčová slova ČR-byty-styl-trendy-služby-dřevo-stavebniny-veletrh-firmy-ABF

Stavebnictví, bydlení a reality
Služby, cestovní ruch