PROTEXT VIDEO: TK České rady pro šetrné budovy...

ČTK bude ve čtvrtek 24. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line tiskovou konferenci České rady pro šetrné budovy (CZGBC) v rámci Světového týdne šetrných budov, na které představí návrhy změn legislativy a podpůrných programů, jež přispějí k tomu, aby se realizačním firmám i investorům vyplatilo do uvažování o projektech vnést šetrné principy. Vystoupí předseda CZGBC Karel Fronk, člen představenstva Ondřej Šrámek a výkonná ředitelka Simona Kalvod. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

PROTEXT

Klíčová slova ČR-stavby-ekologie-trh-Praha-24.9.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM