PROTEXT VIDEO: V kapli sv. Kříže představí tvůrci...

ČTK bude ve středu 23. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat přenos z kaple sv. Kříže v Pelhřimově, kde tvůrci představí skleněnou plastiku Venuše, která bude součástí české prezentace na EXPO 2020 v Dubaji. Kvůli technologii trvala výroba sochy déle než rok. Její autor Vlastimil Beránek je představitelem třetí generace sklářské rodiny. Jako největší a nejtěžší celoleštěná plastika z odlévaného skla bude Agenturou Dobrý den zapsaná jako světový rekord. Přenos začne v 10:30.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Klíčová slova ČR-sklo-zábava-EXPO-Pelhřimov-23.9.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Vysočina (ji)

Zpracovatelský a výrobní průmysl
Média, společnost a životní styl