Veletrh chovatelských potřeb FOR PETS od 3. září

Jubilejní FOR PETS představí novinky ze světa chovatelských potřeb, poradí páníčkům a přinese plno zábavy.

Již desátý ročník veletrhu chovatelských potřeb FOR PETS se uskuteční ve dnech 3. až 6. září 2020 na výstavišti PVA EXPO PRAHA. Letňanské haly ve výjimečném podzimním termínu tohoto veletrhu nabídnou sortiment nejvýznamnějších tuzemských firem, možnost poradenství odborníků napříč zvířecími odvětvími, novinky trhu i atraktivní doprovodný program pro páníčky a jejich mazlíčky. Letňanský areál se navíc proměnil v zónu s maximální bezpečností a je plně připraven zajistit bezpečí a komfort návštěvníků i vystavovatelů.

Z důvodu určeného maximálního počtu osob v jednotlivých sektorech v jeden okamžik jsou v prostorách instalovány technologie mapující aktuální množství lidí. Pro letošní podzimní sezónu se v PVA EXPO PRAHA změnilo i rozložení expozic uvnitř hal, kdy jsou pro vyšší bezpečnost rozšířeny uličky v průchozích koridorech i mezi stánky. Součástíý nového vybavení areálu jsou stojany s dezinfekcí rukou a častěji dezinfikovány oproti standardnímu režimu jsou i prostory výstaviště. V prostorách výstaviště kontroluje skupina koordinátorů také dodržování povinnosti pohybovat se ve všech halách se zakrytými dýchacími cestami. Vstupenky je možné pořídit si z pohodlí domova na portálu www.vstupenky-pva.cz.

Tradiční značky i exkluzivní nováčci

Jako při každém ročníku i letos mohou návštěvníci veletrhu vybírat z širokého sortimentu chovatelských potřeb pro majitele psů, koček a drobných domácích zvířat. Kromě nepřeberného množství krmiva, steliva a dalších klasických potřeb se v Letňanech představí i vychytávky a novinky jako psí přívěsy, hlavolamy, fontány, různorodé hračky z velkého množství materiálů a další.

Výhodou veletrhu FOR PETS je také fakt, že jej chovatelé mohou navštívit i spolu se svými mazlíčky a dopřát si v jejich společnosti mimo jiné i pohodlí v psí kavárně na stáncích vystavovatelů Dogs and Fun nebo Akinu.

Letošní ročník veletrhu uvádí i produkty veletržních nováčků. Například společnosti AGRO CS a BAŠTÍTO představí svá krmiva, CENTRUM PŘÍVĚSŮ ukáže přívěsy pro transport psů. MANAHU nabídne návštěvníkům psí hlavolamy, LI-GO zase dekorativní svítidla pro zvířecí milovníky. Mnoho zajímavostí a tipů bude k vidění i na stáncích Jitky Šedinové (potřeby pro chovatele koček), společnosti MIXÁNO (vařená strava pro psy) nebo u firmy CIUR (stelivo pro kočky a drobná zvířata) a KIWI WALKER s hravými chovatelskými potřebami.

Součástí veletrhu FOR PETS 2020 je bohatý doprovodný program plný zvířecích sportovců, umělců, asistentů a záchranářů, přednášky, workshopy a poradenství z oboru, který zajišťuje spolupořadatel veletrhu Nadace pro ochranu zvířat. Na výstavišti nechybí ani tradiční umisťovací výstava koček pod taktovkou časopisu HAF & MŇAU, výstava zakrslých králíčků nebo Králičí hop a Mezinárodní závod v králičím hopu PRAGUE OPEN. Lákadlem veletrhu jsou také výstava terarijních zvířat s možností jejich zakoupení a výstava morčat 37th-40th CAVY SHOW FOR PETS 2020.

Více podrobností najdete na www.for-pets.cz.

Lucie Bártová

Vedoucí PR oddělení