PROTEXT VIDEO: Výroční setkání finančních ředitelů...

ČTK bude ve středu 2. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat diskusi na IX. výročním setkání finančních ředitelů, CFO Congressu. Kromě novinek v klíčových oblastech finančního řízení poskytne prostor pro otevřenou diskusi a vzájemné sdílení zkušeností a poznatků. Zúčastní se ho mj. hlavní ekonom poradenské společnosti Deloitte David Marek, finanční ředitelka pivovaru Grolsche Bierbrouwerij Nederland B.V. Petra Maričová, finanční šéf Microsoftu Martin Štefík nebo hokejový trenér a kouč Marian Jelínek. Přímý přenos poběží od 9:00 do 9:45.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Klíčová slova ČR-hospodářství-firmy-Praha-2.9.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM