Společnost Hillstone Networks představila firemní řešení, které zvýší stabilitu a spolehlivost provozu aplikací a zlepší služby zákazníkům

Společnost Hillstone Networks, přední poskytovatel firemních řešení pro síťovou bezpečnost a řízení rizik, oznámila globální spuštění svého produktu Hillstone Application Delivery Controller (ADC), který představuje špičkové řešení pro optimalizaci stability a spolehlivosti aplikací tak, aby jejich provozovatelé mohli zákazníkům poskytovat ty nejkvalitnější služby.

Aplikace ADC firmy Hillstone zaručuje skvělou dostupnost a uživatelům umožňuje zvýšit celkový přístup k jednotlivým aplikacím, produktivitu a zážitek. Tato aplikace umožňuje bezproblémovou migraci na protokoly IPv6 a HTTPS s velmi rychlou odezvou SSL díky skvělé hardwarové zrychlovací technologii. Toto síťové řešení tak nabízí zvýšenou stabilitu a spolehlivost fungování aplikací v celé síti, a to prostřednictvím zabezpečovacích technologií, v kombinaci s dalšími prvky síťové bezpečnosti firmy Hillstone.

Hlavní funkce a výhody

• Flexibilní vyvažování zátěže: Stabilitu a spolehlivost provozu zajišťují serverové vrstvy 4 - 7 pro vyvažování zátěže serveru (SLB - Server Load Balancing), připojení (LLB - Link Load Balancing) a globálního serveru (GSLB - Global Server Load Balancing).
  • Zrychlení webových stránek a aplikací: tento nový produkt zrychluje datové přenosy, zkracuje dobu přístupu k jednotlivým přípojkám a díky možnosti rychlého čtení/zápisu dat na server povšechně zrychluje fungování webových stránek a aplikací, což přináší kvalitnější služby pro zákazníky.
  • Hardwarové zpracování SSL: hardwarové zpracování SSL (Hardware-Based SSL) snižuje zátěž na výpočetní čas serveru, což vede ke zvýšení výkonu a současně umožňuje získat plnou kontrolu nad bezpečností a přístupy. To nejen zvyšuje celkovou bezpečnost sítí, ale současně umožňuje i využívat protokol HTTPS jen s minimálními změnami ve stávajících aplikacích.
  • Snadný a bezproblémový přechod na IPv6: tento nový produkt umožňuje bezproblémový a snadný přechod na IPv6, prakticky bez nutnosti provádět na serverech či sítích jakékoli změny. Díky tomu je složitost přechodu na IPv6 minimalizována.
  • Skvělá dostupnost a spolehlivost aplikací: tento nový produkt funguje s technologií NGFW firmy Hillstone a ostatními zabezpečovacími technologiemi, což zvyšuje bezpečnost přístupu uživatelů k datovým centrům a tím i dostupnost a spolehlivost aplikací.

„Řada ADC produktů typu AX firmy Hillstone přináší zásadní zlepšení spolehlivosti a dostupnosti síťových aplikací,“ řekl Tim Liu, technický ředitel a spoluzakladatel firmy Hillstone Networks. „Provozní a uživatelské nároky dnešní doby vyžadují řešení, která lze snadno instalovat do stávajících prostředí a dokážou se vypořádat s požadavky moderních aplikací na vysokou dostupnost, přístupnost a bezpečnost.“

O společnosti Hillstone Networks

Řešení pro bezpečnost podnikových sítí a řízení rizik společnosti Hillstone Networks poskytují viditelnost, informace a ochranu, a umožňují podnikům získat komplexní přehled a rychle řešit kybernetické hrozby. Řešení společnosti Hillstone, která jsou uznávaná předními analytiky a těší se důvěře předních světových společností, pomáhají zajistit celou organizaci, od posledního počítače až ke cloudu a navíc snižují celkové provozní náklady. Více se dozvíte na stránkách www.hillstonenet.com.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200818005106/en/

Zeyao Hu

Marketing Manager

inquiry@hillstonenet.com

Zdroj: Hillstone Networks

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-počítače-internet-Hillstone Networks

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace