Palác Koruna žije intenzivně

Palác Koruna na Václavském náměstí číslo 1 - exkluzivní středoevropská adresa komplexu tří budov, který odborníci charakterizují jako významný prvek v domácí architektuře. Zároveň jedna z krásných pasáží.

Na základě významných narozenin, jejichž oslava byla zahájena ve čtvrtek v minulém týdnu společenskou retropárty podbarvenou podáváním jahodového koktejlu jako vzpomínky na dávnou proslulost Automatu Koruna, se pasáž a celý objekt Paláce Koruna stala středem zájmu Pražanů. Širokou veřejnost upoutala kromě jahodového koktejlu zdarma zejména výstavka reprodukcí dobových snímků historického místa, které dokumentují, jak objekt vznikal a k čemu byl určen. Málokdo ví, že tu bývala Vídeňská kavárna, prodejna železného nábytku či plavecký bazén.

Dnes poskytuje celý soubor budov včetně pasáže atraktivní prostor mnoha prodejnám, restauračním zařízením a reprezentaci světových značek, především módního zboží. Palác Koruna je také exkluzivním obchodně administrativním centrem.

Oslavuje své pětiletí a nabídkou jednotlivých prodejen se již chystá na předvánoční ruch.

Kontakt:

ing. Daniela Milotová

Koruna Palace Management a.s.

Václavské nám. 1, Praha 1

tel./fax: (02) 24219526, 24217924