EMPYREUM k. s. úspěšně vstoupila na trh českých vyhledávačů

Prostřednictvím několika licencí původní české technologie EMPYREUM(tm) Fulltext úspěšně naplnila společnost EMPYREUM svůj záměr vstoupit na trh českých vyhledávacích služeb.

Technologie EMPYREUM(tm) Fulltext je více než rok vyvíjeným řešením vyhledávání, zohledňujícím relevanci poskytovaných odkazů. Kromě původních relevančních algoritmů EMPYREUM zahrnuje tento systém i odborníky uznávanou úplnou analýzu struktury odkazů (hyperlink structure analysis). Již samotnou skutečností vyhodnocování relevance se portály obsahující technologii EMPYREUM(tm) Fulltext zařazují mezi tzv. nejmodernější vyhledávače "druhé generace".

Mezi klienty, využívající produkty z řady EMPYREUM(tm) Fulltext a EMPYREUM(tm) Crawler(tm) patří portál iDNES společnosti MAFRA a. s., portály ATLAS.CZ a. s. (člen MSN), v neposlední řadě i REDBOX.CZ společnosti Contactel s. r. o. a právě startující UZDROJE.CZ od ComputerPressu.

Relevanční algoritmy EMPYREUM(tm) jsou pod stálým velmi intenzivním vývojem; mimořádně kvalitní výsledky vyhledávání jsou však již nyní k dispozici všem uživatelům Internetu - prostřednictvím portálů klientů EMPYREUM k. s. je měsíčně obslouženo několik milionů vyhledávacích dotazů.

Databáze národní domény .CZ ("český Internet"), které jsou sestavovány a denně aktualizovány společností EMPYREUM za účelem vyhledávání obsahují v současné době přes deset milionů dokumentů. Svým rozsahem a aktuálností tedy v rámci vyhledávání českých stránek přesahují jakékoliv dostupné konkurenční řešení, zahraniční vyhledávače nevyjímaje.

Prostřednictvím EMPYREUM(tm) Fulltext lze prakticky okamžitě realizovat i "lokální vyhledávání", omezené např. na www prezentaci konkrétního klienta, na skupinu několika internetových médií s podobnou tématikou nebo na jinou množinu vybraných www stránek.

Bližší informace o technologii EMPYREUM(tm) Fulltext, stejně jako zkušební vyhledávací rozhraní najdete na adrese http://empyreum.cz/?link=fulltext

EMPYREUM k. s. (http://empyreum.cz/) je soukromá organizace založená v roce 2001. Mezi nejdůležitější oblasti její působnosti patří vývoj a provoz špičkových vyhledávacích technologií, realizace internetových rešerší, ale i provoz bezplatných, veřejně přístupných služeb.

Kontakt: Karel Pánek

strategie rozvoje společnosti

EMPYREUM k. s. - administrativní budova

Benátská 5 / 1713