TVUJDUM.CZ: SMS o bydlení v síti Paegas

Největší internetový portál o bydlení TVUJDUM.CZ dnes rozšiřuje dostupnost svých mobilních služeb v síti Paegas.

Media Online, s.r.o. ve spolupráci se společností Radiomobil, a.s. začíná dnes poskytovat novou službu pro své čtenáře, kteří jsou zároveň uživateli sítě Paegas. Služba "DŮM" pravidelně přináší klíčové informace ze světa bydlení, stavebnictví, stavebního spoření a hypotečních úvěrů ve formě SMS zpráv.

Služba se aktivuje zasláním SMS zprávy ve formě "+DUM" na číslo 4616. Zrušit ji lze opětovným zasláním SMS zprávy "-DUM". Bližší informace získáte také na adrese http://sms.tvujdum.cz.

"Tento komfortní servis nabízíme od října uživatelům již dvou sítí mobilních telefonů, Paegas a Eurotel" dodává Ladislav Semetkovský, ředitel vydavatelství Media Online, s.r.o.

Media Online, s.r.o. vydává největší portál o bydlení TVUJDUM.CZ v České republice, a zároveň TVOJDOM.SK na Slovensku. V současné době představuje měsíční návštěvnost více než 130.000 čtenářů. TVUJDUM.CZ představuje celkem pět produktů - časopis o bydlení, magazín o kuchyních, realitní server, obchodní dům s produkty pro moderní bydlení, uživatelskou konferenci.

Kontakt: Media Online, s.r.o.

Ladislav Semetkovský, výkonný ředitel

U vinné révy 2140/12, 106 00 Praha 10