K3 Cloud Services zajišťuje bezpečnou segmentaci napříč síťovými prostředími pomocí technologie Hillstone CloudHive

Společnost Hillstone Networks, přední poskytovatel řešení pro bezpečnost firemních sítí a řízení rizik, dodává společnosti K3 Cloud Services technologii virtuální mikrosegmentace za účelem zajištění její cloudové sítě, a poskytuje bezpečné služby pomocí technologie Hillstone CloudHive.

Společnost K3 Cloud Services je poskytovatelem spravovaných služeb (MSP) ve Velké Británii. Nabízí prvotřídní podniková technologická řešení pro domácí i mezinárodní zákazníky. K3 Cloud nabízí hostovaná i spravovaná soukromá cloudová řešení, včetně infrastruktury jako služby (IaaS), platformy jako služby (PaaS) a softwaru jako služby (SaaS).

Sdílená povaha virtuálních privátních cloudů představuje mnoho výzev. Jednotlivá individuální prostředí zákazníků hostují svá vlastní citlivá data a aplikace, zatímco společnost K3 Cloud hostuje horizontální aplikace, které se sdílejí mezi více zákazníky. Aby se zajistila nejvyšší úroveň zabezpečení, je nutné rozdělit zákaznická prostředí a sdílené aplikace na segmenty a oddělit.

Po rozsáhlém výzkumu řešení si tým společnosti K3 Cloud Services nakonec vybral technologii Hillstone CloudHive, která zajišťuje a chrání jednotlivé virtuální počítače (VM) v cloudovém prostředí. Řešení mikrosegmentace Hillstone CloudHive poskytuje granulární viditelnost přenosu datových paketů ze serveru na servery datového centra (tzv. East-West traffic) za účelem zamezení laterálním útokům. Je snadno škálovatelné a transparentní pro uživatele a síťová zařízení. Technologie CloudHive prosazuje nulovou důvěru napříč prostředími a umožňuje týmu společnosti K3 Cloud bezpečně segmentovat zranitelné aplikace z jiných systémů a získat viditelnost a kontrolu ve svém cloudu.

"Čelili jsme obrovské výzvě, která nás zasáhla z několika úhlů: dodržování předpisů, bezpečnost, úroveň služeb zákazníkům a naše celkové podnikání. Volbou řešení CloudHive jsme přijali moderní, sofistikovaný přístup k zabezpečení datových center, úspěšně jsme segmentovali síťový provoz a zajistili ochranu dat zákazníků," řekl Craig Bright, manažer IT infrastruktury společnosti K3 Cloud Services. "S řešením Hillstone CloudHive jsme dosáhli našich cílů." Celou případovou studii si můžete přečíst zde.

O společnosti Hillstone Networks

Řešení bezpečnosti podnikových sítí a řízení rizik společnosti Hillstone Networks poskytují viditelnost, inteligenci a ochranu, aby podniky mohly komplexně vidět, důkladně pochopit a rychle eliminovat kybernetické hrozby. Řešení společnosti Hillstone jsou uznávána předními analytiky a mají důvěru světových firem. Pokrývají podnik od okraje ke cloudu a současně zlepšují celkové náklady na vlastnictví. Více se dozvíte na webových stránkách www.hillstonenet.com

Hillstone Networks

Zeyao Hu

Ředitel marketingu

inquiry@hillstonenet.com

Zdroj: Hillstone Networks

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-počítače-komunikace-Hillstone Networks

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace