PROTEXT VIDEO: TK Hospodářské komory...

ČTK bude v servisu PROTEXT VIDEO ve čtvrtek 9. dubna od 10:00 vysílat živé video z TK Hospodářské komory, Svazu obchodu a cestovního ruchu a Asociace hotelů a restaurací k aktuální situaci. Zúčastní se prezidenti uvedených organizací Vladimír Dlouhý, Tomáš Prouza a Václav Stárek. Akreditace na e-mail: press@komora.cz nebo tel.: 724 613 088.

Natáčet budeme na kameru.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz

ČTK

Klíčová slova ČR-hospodářství-hotely-koronavirus-Praha-9.4.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Finance, ekonomika