Deutsche Telekom a Telecom Italia: fakta za titulky

Proč ve světě firemních válek a nepřátelských převzetí vzbuzuje zjevně mírumilovná koalice gigantů jakými jsou Deutsche Telekom a Telecom Italia takové pozdvižení? Experti ihned charakterizovali toto spojení jako vynucené manželství, zrozené spíše ze strachu z BT/AT&T a dalších aliancí než z hledání dokonalého partnera. Podle společnosti Espicom Business Intelligence to však snižuje význam fúze, která vytvoří největšího telekomunikačního operátora v Evropě a která má celou řadu ryzích synergických efektů.

Má konkurence pravdu, když se obává, že spojení DT/Telecom Italia vyvede z rovnováhy trh spojových provozovatelů v Evropě a za jejími hranicemi? Jak máme interpretovat složitou historii, která vytvářela a definovala vývoj jejich dominantní přítomnosti v Německu a Itálii? Kde získat hlubší porozumění partnerů, které by pomohlo předvídat důsledky jejich překvapujícího kroku?

Espicom Business Intelligence umí odpovídat na tyto otázky a bezpočet jiných. Náš unikátní kontinuální výzkum a analýza geneze a rozvoje obou partnerů je vám k dispozici ve formě dvou autoritativních a podrobných zpráv.

Tyto dvě zprávy, které vypracovala společnost Communications a které dohromady představují téměř 300 stran hloubkové analýzy, zahrnují všechny aspekty obou operátorů včetně finanční výkonnosti, firemní struktury, aliancí, síťové infrastruktury, služeb a zámořských aktivit.

- CCA Report o Deutsche Telekom 168 stran

- CCA Report o Telecom Italia 130 stran.

Obě zprávy publikovány v angličtině v dubnu 1999. Cena: 245,00 liber (440 USD) za každý z profilů.

Objednávejte u Espicom Business Intelligence, City Fields Business Park, City Fields Way, Chichester, West Sussex, P020 6FS, UK. Tel: (GB) +44-0-1243-533322, Fax: (GB) +44-0-1243- 533418. Uveďte prosím značku T092W/2.

ots Original Text Service: Espicom Business Intelligence Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Simon Brown, Espicom Business Intelligence, (GB) +44-0-1243-533322

Klíčová slova Espicom