BauMax v Brně nyní modernější, s širším výběrem nabízí ještě lepší nákupní zážitek

V úterý 14. srpna byla znovuotevřena rozšířená prodejna společnosti BauMax v Sokolově ulici, která je nyní opět v úplném provozu.

BauMax rozšířil a zmodernizoval během posledních týdnů a měsíců svou pobočku v Brně tak, aby mohl lépe plnit požadavky svých zákazníků na výběr produktů, prezentaci systémů a poskytované služby. Prodejna nabízí na nynějších takřka 9.200 m2 35 000 druhů zboží pro kutily a zahrádkáře, resp. kompetentní sortiment pro profesionály a kutily v oblastech stavby a renovace, vč. velkého zahradního centra se živými pokojovými i venkovními rostlinami a příslušenstvím pro každou zahradu. V nové prodejně byl kladen důraz na rozšíření především v odděleních stavebnin a elektra, kde bude zákazníkům obvyklých 7 dní v týdnu, za skvělé ceny, pro kutily i profesionály, poskytován širší výběr a poradenství. Zkvalitnění a rozšíření zaznamenaly i poskytované služby. A tak vedle možnosti vrácení zboží, dopravy, přířezu dřeva, půjčovny nářadí, nyní BauMax nově nabízí rámy na obrazy, kde lze nechat jakýkoliv obraz za výhodnou cenu dle výběru zarámovat. Prodejna v Brně je nyní pro zákazníky mnohem příjemnější, rozšířily se průchozí uličky, zboží je logicky a přehledněji prezentováno. Nově byly postaveny podzemní garáže, které jsou s prodejnou propojeny velkokapacitním výtahem, a přibylo tak dalších 120 parkovacích míst.

Investice na tuto přestavbu vč. nového zařízení dosáhly cca 65 mil. Kč. Přestavbu provedly místní firmy, jejiž výkon byl bezchybný a průběh prací bezproblémový, ačkoliv byla prodejna po dobu přestavby denně otevřena.

V týdnu otevření po přestavbě nabízí BauMax svým zákazníkům řadu aktivit, v 6-ti prvních dnech po otevření dostane prvních sto zákazníků vždy dárek jako překvapení, o víkendu se přidají atrakce pro děti i dospělé a otevření je samozřejmě podpořeno skvělými akčními nabídkami.

BauMax je v České republice největším řetězcem pro stavebníky, kutily a zahrádkáře - vůdce na trhu se současnými 18- ti prodejnami, 1200 zaměstnanci a obratem, který v roce 2000 činil 4,5 mld. Kč. BauMax pokračuje v expanzi v České republice i v roce 2001, kdy po otevření nové prodejny v Ústí nad Labem přibydou pobočky Hradec Králové II. a Ostrava II.

Mag. Ludwig Soukup v.r. Dir. Alois Penninger v.r. představenstvo BauMax ČR představenstvo BauMax ČR

Kontakt: ing. Jitka Prokopcová Vedoucí marketingu a reklamy BauMax ČR a SR Tel.: 00420 2 672 89 150 Fax: 00420 2 672 89 155 e-mail: Jitka_Prokopcova@baumax.com

Klíčová slova PROTEXT-BauMax

Obchod, marketing