Časopis Týden zvýšil prodej třikrát a prodává 53.363 kusů

Časopis Týden podle posledních oficiálních výsledků přesáhl svým prodejem hranici 53.000. Vydání časopisu Týden z 23.dubna se prodalo 53.363 kusů. Přesně před rokem časopis prodal 16.016 kusů. Nárůst prodeje časopisu se tak ztrojnásobil. Už svými daty za měsíc březen 2001 dosáhl svého historicky nejlepšího výsledku, kdy se jeho průměrný měsíční prodej dostal na úroveň 42.045 kusů. Toto číslo bude také zahrnuto do auditu ABC. Dubnové výsledky, které ještě nejsou definitivní, budou podle dosavadních předpokladů vyšší. Časopis Týden změnil v květnu loňského roku vydavatele. Stala se jím společnost Mediacop Sebastiana Pawlowského, který měsíc poté jmenoval nového šéfredaktora Dalibora Balšínka. Sebastian Pawlowski časopis Týden koupil od švýcarské vydavatelské společnosti Ringier. "Rostoucí prodej časopisu se samozřejmě projevuje i na zvyšujícím se zájmu inzerentů. Podle dosavadních předpokladů Týden nebude v červených číslech a bude mírně profitní," říká vydavatel Sebastian Pawlowski.

Kontakt:

Michaela Pecková