INTERNET OnLine uzavřel novou smlouvu s WARNER Bros.

INTERNET OnLine, internetová divize Českého Telecomu, a.s., podepsal v dubnu novou dohodu o vzájemné spolupráci v oblasti reklamy, propagace a internetové spolupráce se společností WARNER Bros, s.r.o. působící v České republice. Cílem této spolupráce je především další společné efektivní působení obou partnerů na trhu a rozvoj kulturních, internetových a propagačních aktivit v rámci České republiky.

INTERNET OnLine, který v současné době patří k největším poskytovatelům připojení v České republice, vidí ve spojení se silným filmovým distributorem přínos především pro širokou veřejnost. Součástí spolupráce je například obohacení internetového obsahu. Oba partneři plánují zajímavé společné projekty jako jsou například webové stránky s filmy a hudbou společnosti Warner Bros. Ty budou využity v rámci portálu http://www.quick.cz. Připravují se promotion akce k zajímavým filmovým titulům a netradiční celorepublikové soutěže.

"Myslíme si, že spolupráce může podpořit rozvoj zájmu o internet a český obsah i touto cestou. Vzhledem k tomu, že máme dobré zkušenosti s uvedením několika zajímavých titulů z minulosti, vzpomeňme třeba na film Matrix, Vítězové a poražení nebo Dokonalá bouře, dohodli jsme se spolu s WB na společné dlouhodobé strategii v této oblasti," říká ředitel INTERNET OnLine Vítek Šubert.

Historie spolupráce se datuje již od úspěšné podpory filmu Matrix, která začala v létě roku 1999.

Kontakt:

PhDr.Jana Voňavková

PR manažerka INTERNET OnLine

ČESKÝ TELECOM, a.s. - e:tel,o.z.

tel.: 02/71466312, email:jana.vonavkova@hq.iol.cz

Klíčová slova PROTEXT-Internet OnLine