Seznam E-mail dosáhl rekordního počtu jednoho miliónu e-mailových účtů

V posledním dubnovém týdnu dosáhla služba Seznam E-mail internetového portálu Seznam.cz rekordního počtu jednoho milión e-mailových účtů/schránek.

Mottem všech služeb portálu Seznam.cz je jednoduchost, uživatelská přívětivost a především spolehlivost. Projevuje se to v oblibě služeb portálu, zvláště výrazně u základní komunikační služby na internetu - e-mailu. V minulém týdnu byl totiž zaregistrován rekordní miliontý e-mailový účet na službě Seznam E-mail od jejího vzniku. Služba Seznam E-mail dosahuje stálého nárůstu 3.000 až 4.000 registrací denně. Registrace uživatelů do elektronické pošty Seznam E-mail je bezplatná. Seznam E-mail má řadu předností - kapacitu e-mailové schránky až 20 MB, možnost připojení přílohy ke každé odesílané zprávě o velikosti až 2 MB, výběr české, slovenské nebo anglické jazykové mutace. Tím, že se uživatel zaregistruje na Seznam E-mail, získá navíc prostor pro prezentaci na stránkách systému Seznam Sweb, který umožňuje založení a provozování vlastních webových stránek zdarma.

Jan Čapka, Project Manager služby Seznam E-mail, úspěch služby komentuje: "Vysoký zájem o službu Seznam E-mail nás nejenom velmi těší, ale i zavazuje. Služba je neustále vylepšována z hlediska uživatelského komfortu, stability a dostupnosti, které jsou pilířem této úspěšné služby."

Uživatel milionté e-mailové schránky pan Alexander Kareich Seznamu píše: "U internetu jsem téměř od počátku a skutečně Seznamu fandím, protože jeho služby jsou velmi dobré." Seznam.cz, a.s. provozuje nejnavštěvovanější portál českého internetu na http://www.seznam.cz, s více než 130 miliony zhlédnutých stránek v březnu 2001. Nabízí uživatelům zdarma celou škálu praktických služeb: Seznam.cz - katalog a vyhledávání, Můj Seznam - zpravodajství včetně TV programů, předpovědi počasí, kulturních přehledů, finančního a ekonomického zpravodajství, Novinky.cz - internetový magazín, Seznam E-mail, Seznam Sweb - webhosting, Seznam Mapy, Seznam Lidé - vyhledávání lidí, Seznam Software - nabídka volně šiřitelného softwaru, Seznam Slovník a Seznam Práce. Cílem je poskytovat služby maximálně spolehlivé a uživatelsky přívětivé.

Tiskové zprávy společnosti Seznam.cz, a.s. a fotografie naleznete na adrese http://firma.seznam.cz/tisk.html.

Pro další informace a fotografie kontaktujte, prosím:

Ing. Dagmar Haltmarová

PR & Marketing Manager Seznam.cz