Tiscali/World Online spojí přes internet skupinu Lucie a její milovníky

Zítřek je den všech zamilovaných, ale dnešek byl dnem především pro milovníky české rockové skupiny Lucie. Na tiskové konferenci k připravovanému turné "Slunečnice" po celé republice oznámila internetová komunikační společnost Tiscali/World Online, oficiální sponzor skupiny, vzrušující sérii on-line akcí, souvisejících s turné skupiny, které budou probíhat na internetovém portále společnosti http://www.worldonline.cz.

Již nyní je na portále Tiscali/World Online k dispozici speciální nová webová stránka věnovaná výhradně turné skupiny Lucie v roce 2001 "Slunečnice", která je k dispozici na adrese http://lucie.wo.cz. V průběhu minulého týdne měli fanoušci Lucie, kteří navštívili tuto stránku, možnost klást skupině otázky, z nichž ty nejzajímavější byly vybrány a skupiny se na ně dotázal moderátor dnešní tiskové konference.

Dále, 3. května v 17:00 hodin budou mít fanoušci Lucie šanci se setkat a "chatovat" se členy skupiny na webové stránce turné.

Největší událostí, která se na webové stránce odehraje, bude 29. května přímý přenos koncertu Lucie z Plzně. Fanoušci Lucie budou mít možnost vidět a slyšet strhující video a audio přenos vlastního koncertu, stejně jako před- a pokoncertního dění.

Konečně, fanoušci Lucie, kteří jsou registrovanými uživateli Tiscali/World Online a jejího bonusového programu pro uživatele "WorldPlus", mohou získat volnou vstupenku na jeden z koncertů skupiny konaných v rámci turné v roce 2001 "Slunečnice" (dle vlastního výběru) tím, že si pořídí speciální novou slevovou PLUS KARTU, která je k dispozici pouze pro registrované uživatele programu WorldPlus a která opravňuje její držitele využívat slev až 20 procent ve více než 2000 obchodech a restauracích po celé republice.

Registrovaným uživatelem Tiscali/World Online se stanete zdarma, což platí i pro program WorldPlus, který odměňuje uživatele Internetu za jejich čas strávený on-line body, které pak mohou být vyměněny za širokou škálu dárků. Pro fanoušky Lucie toto zboží zahrnuje CD, trička a kšiltovky a uživatelé si jej mohou "zakoupit" za snížený počet bodů. Nová slevová karta Tiscali/WorldOnline stojí 290 korun a prvních 270 uživatelů, kteří si ji pořídí, dostane vstupenku na koncert Lucie zdarma. Stát se registrovaným uživatelem Tiscali/WorldOnline je velmi jednoduché. Stačí navštívit webové stránky společnosti na adrese http://www.worldonline.cz nebo zavolat na bezplatnou telefonní linku společnosti 0800 184 184. Tiscali/WorldOnline před nedávnem rovněž představila telefonické připojení pro nové uživatele Internetu. Tím, že ze svého počítače zavolají na číslo 0971100811, zadají uživatelské jméno "internet" a heslo "plus", mohou pak noví uživatelé do svých vyhledavačů zadat adresu http://internet.wo.cz a být bezprostředně přepojeni na registrační stránku Tiscali/World Online.

Česká pobočka World Online, patřící do skupiny Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato: TIS), poskytuje uživatelům internetu v České republice celou řadu on-line služeb, mezi které patří celonárodní přístup do sítě internet za místní telefonní poplatky v rámci tarifu Internet 2001, zpravodajství a bohatá nabídka informací v českém jazyce, elektronická pošta, okamžité zasílání zpráv, finanční informace, referenční systémy, zákaznická podpora, interaktivní časopisy a noviny, zábava, hry a přenosy živých událostí. V on-line anketě, kterou uskutečnil český internetový portál Seznamka.cz v listopadu 2000, byla společnost Tiscali/World Online vyhodnocena jako nejoblíbenější poskytovatel bezplatného připojení do internetu v České republice. Bližší informace o službách a produktech společnosti Tiscali/World Online jsou rovněž k dispozici na WWW stránkách společnosti na adrese http://www.worldonline.cz nebo na bezplatné telefonní lince zákaznického centra Tiscali/World Online 0800 184 184.

Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato, Milan: TIS) je součástí jedné z největších a nejrychleji rostoucích internetových společností v Evropě. Dne 31. prosince 2000 poskytovala přístup do sítě internet a širokou škálu internetových obsahů, aplikací a služeb 7,7 miliónu registrovaných uživatelů, z nichž čtyři milióny patřily k uživatelům aktivním. V prosinci 2000 společnost Tiscali dokončila akvizici holandského poskytovatele internetových služeb World Online. Dne 8. ledna 2001 uzavřela společnost Tiscali smlouvu o koupi druhého největšího poskytovatele internetových služeb ve Francii Liberty Surf, a stala se tak druhou největší internetovou společností v Evropě s 10,7 miliónu registrovaných uživatelů, z nichž 4,9 miliónu jsou uživatelé aktivní. Tiscali působí v 15 zemích a z evropských poskytovatelů služeb sítě internet jde o společnost s nejširším geografickým záběrem. Společnost Tiscali byla oficiálně zaregistrována na burze cenných papírů Nuovo Mercato v říjnu 1999.

WWW stránky společnosti Tiscali: www.tiscali.com

WWW stránky společnosti World Online: www.worldonline.com