XCMG dodává stroje pro důlní projekt společnosti BHP v Austrálii

(PRNewsfoto/XCMG)

XCMG, přední světový výrobce stavebních strojů, poskytuje zařízení pro těžbu železných rud v dole společnosti BHP v australském regionu Pilbara. Společnost získala tuto zakázku v době, kdy pokračuje v růstu na klíčových trzích zemí čínské iniciativy nové Hedvábné stezky (Belt and Road), včetně infrastrukturních a těžebních projektů v Kambodži, Ázerbájdžánu a Malajsii.

Společnost XCMG dodala motorové grejdry GR3505 do jednoho z pěti železných dolů světové třídy společnosti BHP v regionu Pilbara, kde se ročně vytěží 275 milionů tun železné rudy. Společnost BHP si vybrala model GR3505, který firma XCMG modernizovala tak, aby splňoval standardy pro těžební zařízení společnosti BHP a Austrálie, a to díky svým uznávaným manévrovacím, funkčním, efektivním a bezpečnostním standardům.

„Jsme jednou z mála společností, která vyrábí rozsáhlé venkovní těžební zařízení, a naše partnerství s BHP je silnou aliancí," řekl Wang Min, předseda představenstva společnosti XCMG. „Tato dohoda, spolu s naším růstem v Austrálii od počátku roku 2018 a expanzí na trzích zemí čínské iniciativy nové Hedvábné stezky, nám pomohla zvýšit náš tržní podíl v mezinárodním sektoru těžební techniky."

Společnost XCMG také vyslala tým techniků, kteří mají v regionu Pilbara poskytovat servis na místě těžby, což zaručuje rychlou reakci na jakékoli problémy.

XCMG je šestý největší výrobce strojů mezi 50 největšími světovými výrobci a účastní se řady mezinárodních stavebních projektů, zejména v regionech zemí čínské iniciativy nové Hedvábné stezky, kde každým rokem roste poptávka po všestranných a spolehlivých stavebních strojích:

- XCMG je jediným dodavatelem silničních strojů pro projekt obnovy kambodžské státní silnice 11, dlouhé 96,48 kilometrů, která je klíčová pro dálniční síť v centrální Kambodži. XCMG udržuje na trhu silničních strojů v Kambodži největší podíl.

- Společnost XCMG dodala 34 kusů zdvihacího zařízení, které pomohou přístavnímu projektu v Ázerbájdžánu, včetně terénních jeřábů, smykových nakladačů a stohovačů. Tým šesti techniků poskytl 30denní servis na podporu instalace, testování a školení na místě.

- Jeřáby společnosti XCMG obsluhují výstavbu železnice na východním pobřeží Malajsie, což je největší jednotlivý projekt v oblasti iniciativy nové Hedvábné stezky.

O společnosti XCMG

XCMG je nadnárodní společnost těžkého strojírenství se 74letou historií. V současné době zaujímá šestou pozici ve světovém průmyslu stavebních strojů. Společnost vyváží do více než 177 zemí a regionů po celém světě.

Více informací naleznete na webových stránkách: www.xcmg.com, nebo na stránkách XCMG na sítích Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn a Instagram.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/697487/XCMG.jpg

KONTAKT: Han Zhang, 953973793@qq.com, +86-516-87739408