Global Media ohlásily strategii internetového radia

Global Media Broadcast Network (NASD OTC:BB GLMC) (http://www.gmcorp.net) (http://www.globalmediacorp.com) představuje na konferenci NAB v Las Vegas svou strategii internetového rozhlasového vysílání a dále usiluje o svůj program licencí pro individuální a skupinové mediální společnosti. Global Media Broadcast Network, společně se svými partnery, vybuduje jednu z největších sítí elektronického obchodu s použitím základu koncesionářů více než 1500 rozhlasových stanic seskupených pod zvláštní soukromou adresou. Každá jednotlivá stanice bude mít produkty a obsah pro působení v síti a bude moci své produkty označovat společnou značkou. Koncesionáři mohou profitovat z reklamního modelu tradiční televizní a rozhlasové reklamy prostřednictvím jednoduchého pojetí opakování díla, tvořeného animovanými krátkými filmy a přímými vstupy ve formátu stejném jako u videa a televize.

Prezident Michael Metcalfe říká "konference NAB je dokonalým prostředím pro prosazení našich snah o tento vzrušující nový tvůrčí model do světa rozhlasových stanic. To jim umožní vstoupit na Internet a předvést své produkty v jejich opravdu skutečném stavu."

Global Media je plně vykazovaným vydavatelem SEC a je uvedena ve firemních záznamech Standard and Poor's. Společnost se obchoduje na NASD OTC:BB pod symbolem GLMC. Společnost se rovněž obchoduje na Berlínské akciové burze pod symbolem GLE.

Jménem rady ředitelů Michael Metcalfe, předseda rady, prezident.

Tato tisková zpráva může obsahovat prohlášení zaměřená do budoucnosti ve smyslu oddílu 27A zákona o cenných papírech z roku 1933 a oddílu 21E zákona o burzách z roku 1934 a podléhá zabezpečení tvořenému těmito oddíly. Skutečné výsledky se mohou hmotně lišit v důsledku řady rizik, včetně technologických a provozních snah o vývoj a rozmístění schopností společnosti prodávat služby, budoucího příjetí zákazníky a poptávky po službách.

ots Original Text Service: Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Ken Shortt, Corporate Relations, Global Media Corp. +1- (888)322-2282, Kshortt(at)gmcorp.net/ (GLMC)

Klíčová slova Global Media

IT, telekomunikace