Pohoda pro uživatele aplikace MujObchod

Společnosti STORMWARE, s.r.o, ATLAS.CZ, a.s. a ECOMMERCE.CZ, a.s., tímto oznamují, že elektronický obchod MujObchod byl zaimplementován do účetního softwaru Pohoda.

Účetní software Pohoda (více informací na http://www.pohoda2001.cz) od společnosti STORMWARE patří k nejrozšířenějším českým produktům na vedení účetnictví a snižování provozních nákladů. Program Pohoda je v aktualizovaných verzích nabízen již deset let. Pro platformu Windows byl do prodeje uveden před pěti lety a v té době se jednalo o první účetní program pro tuto platformu.

Aplikace MujObchod (k dispozici na http://mujobchod.atlas.cz) nabízí jednoduché založení a vedení elektronického obchodu. O snadnosti založení elektronického obchodu svědčí fakt, že 90 procent zaregistrovaných uživatelů si zřídilo svůj obchod bez pomoci odborníka. Během jednoho roku provozu služby MujObchod bylo zaregistrováno přes 5000 obchodů, z čehož více než 2500 je otevřených a plně funkčních.

"Očekáváme, že segment elektronických obchodů se po uvedení elektronického podpisu začne bouřlivě rozvíjet, a proto jsme udělali vše pro to, abychom uživatelům aplikace MujObchod poskytli účetní program, který je ověřený deseti lety vývoje" říká Ivo Storm, ředitel společnosti STORMWARE.

"Elektronický obchod, stejně jako kamenný, potřebuje k úspěšnému provozu nejenom samotnou prodejnu, ale i řešení účetnictví, plánování, skladování, řešení personálních otázek, ...", říká výrobkový manažer Michal Švalb ze společnosti ATLAS.CZ a doplňuje "Proto nyní nabízíme elektronický obchod, který lze implementovat do ekonomických systémů malých a středních podniků. Spojení aplikace MujObchod a software Pohoda je důkazem, že je to možné".

"Díky otevřenosti našeho systému byla implementace aplikace MujObchod do účetního software Pohoda velmi rychlá," zhodnotil stručně proces implementace Radek Sedlář ze společnosti ECOMMERCE.CZ, a.s., která vyvinula aplikaci MujObchod.

Kontakt:

STORMWARE s.r.o.