Třetí ročník celostátní soutěže pro dětské týmy Srdce s láskou darované je v běhu

Učíme děti mít srdce na správném místě. To je motto soutěže Srdce s láskou darované, která vstoupila do třetího ročníku. Dosud se do ní zapojilo více než patnáct tisíc soutěžících z celé naší republiky, kteří poslali přes 700 srdcí a příběhů! Soutěž pořádá vydavatelství ANTECOM a společnost OPTYS ve spolupráci se svými partnery. Záštitu opět převzal předseda Poslanecké sněmovny Jan Hamáček a patronem zůstává známé pražské divadlo Studio Ypsilon, jehož herci jsou společně s pořadateli v porotě.

Základní princip soutěžení je stejný: děti se musejí shodnout na tom, komu a za co srdce darují, a taky je vyrobit. Fantazii se meze nekladou. Účastníci mají možnost zdokumentovat v rámci přihlášky celý proces tvorby a darování, a ten bude také porota hodnotit. Soutěží se ve dvou kategoriích: Základní škola (3. až 9. ročníky) a Mateřská škola + 1. a 2. ročníky ZŠ. U smíšených skupin, například ve školních družinách nebo ZUŠ, rozhoduje věk převažujícího počtu dětí. V obou kategoriích porota ocení první tři místa. Děti v kategorii ZŠ (3. až 9. ročníky) mohou navíc soutěžit o zvláštní cenu za originální design - Světlo na cestu. Letošní novinkou je ocenění školy za školní kolo Srdce s láskou darované.

Soutěží se od 1. 9. do 20. 12. 2016. Od 22. 12. 2016 najdete všechny příspěvky na webu www.srdceslaskou.cz, kde bude až do konce března probíhat veřejné hlasování, které určí TOP 10 z pohledu veřejnosti, nezávisle na porotě.

Předání cen vítězům se uskuteční v dubnu 2017 na slavnostním setkání v historických prostorách Poslanecké sněmovny PČR. Kromě toho budou stejně jako vloni odměněni všichni, kdo se do soutěže zapojí, a to nejen hezkými zážitky. Více informací najdete v časopise AGE a na webu www.srdceslaskou.cz.

Těšíme se na nové příspěvky!

Kontakt:

ANTECOM s.r.o.

AGE MANAGEMENT

Redakční servis: +420 602 313 176

e-mail: produkce@antecom.cz

www.antecom.cz

www.age-management.cz

www.srdceslaskou.cz

priloha

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-sociální-školy-děti-firmy-ANTECOM

Věda, vzdělávání a školství
Média, společnost a životní styl