Rozhodněte o vítězi! Fotosoutěž Ukliďme svět, ukliďme Česko jde do finále.

Součástí celorepublikové úklidové akce Ukliďme svět, ukliďme Česko je již tradičně také soutěž o nejlepší fotografii zachycenou při úklidu. O konečné pořadí deseti finalistů ve třech kategoriích však rozhodne veřejnost hlasováním na facebooku akce. Vítěze nové kategorie Video určí odborná porota. Hodnotné ceny věnuje firma Canon.

Jako v předchozích letech i letos měli účastníci akce Ukliďme svět, ukliďme Česko možnost zúčastnit se soutěže o nejlepší fotografii. Své příspěvky mohli zasílat do celkem čtyř kategorií - tři z nich byly určené tradičně fotografiím na téma Umělecké foto, Kuriozita a foto Dětí/Mládeže, poslední kategorie patřila letos nově videu.

Díky spolupráci s firmou Canon se letos budou rozdělovat opravdu zajímavé ceny, proto není divu, že počet soutěžních snímků dosáhl rekordních 352. Konečné pořadí v kategorii video stanoví odborná porota z firmy Canon, fotky čeká zajímavější proces.

V každé ze tří kategorií odborníci ze sponzorské firmy pečlivě vybrali deset nejvydařenějších. O jejich konečném pořadí a o tom, kdo se stane šťastným majitelem nového fotoaparátu či tiskárny, rozhodnou příznivci Ukliďme svět, ukliďme Česko ve veřejném hlasování na facebooku akce. Stačí vybrat vašeho favorita a dát mu "like". Vítězem se stane nejoblíbenější snímek.

Hlasování bude probíhat v následujících třech týdnech, vždy od úterý do úterý. První soutěžní kategorie, v níž již můžete rozdávat hlasy, je určená Dětem a Mládeži v akci. Následovat ji budou Kuriozity a Umělecká díla.

Stejně jako loni, i letos organizátoři připravili odměnu také pro hlasující. Autor nejvtipnějšího komentáře k jedné z fotografií v každé kategorii získá malý dárek.

Tak neváhejte a zapojte se do hlasování právě teď na https://www.facebook.com/UklidmeCesko/.

Kontakt pro další informace

Ing. Radek Janoušek, Spolek Ekosmák, + 420 777 176 675, radek@uklidmecesko.cz

Klíčová slova ČR-výtvarné-ekologie-fotografie-Spolek Ekosmák

Zemědělství, životní prostředí