MAFRA a.s. přijme redaktora/redaktorku

MAFRA a.s., vydavatel deníku MF Dnes přijme redaktora/redaktorku pro oblast světové ekonomiky.

Požadujeme: VŠ vzdělání ekonomického směru, nadprůměrnou znalost českého jazyka, výbornou znalost anglického jazyka, vynikající přehled o světové i domácí ekonomice, brilantní logické myšlení, stylistické schopnosti, maximální pracovní nasazení, smysl pro týmovou práci, vůli učit se novým věcem, komunikativnost a spolehlivost.

Uvítáme: předchozí praxi ve sdělovacích prostředcích, znalost dalšího cizího jazyka.

Nabízíme: perspektivní a zajímavou práci v prostředí prosperující společnosti, finanční ohodnocení odpovídající znalostem, dovednostem, zkušenostem a postojům, příjemné pracovní prostředí, volnost spojenou se zodpovědností, příležitost stát se členem úspěšného týmu, možnost rozvíjet se odborně i osobnostně.

V případě zájmu očekáváme Vaše písemné nabídky doplněné strukturovaným životopisem, aktuální fotografií a označené heslem "KONKURS" nejpozději do 30. září 2000 na adrese: Redakce MF Dnes, Na Příkopě 31, 111 21, Praha 1.

Klíčová slova PROTEXT-MAFRA

Média, společnost a životní styl