Offerto aukce má již 5000. registrovaného uživatele

Společnost Offerto.cz, která provozuje internetové aukce, během září oslavila pětitisícího registrovaného uživatele. Na internetové adrese www.offerto.cz opravdu můžete najít jakékoli zboží, od osobního automobilu a mobilního telefonu přes exotickou dovolenou, až po sběratelskou raritu. Na stejných internetových stránkách se můžete seznámit nebo přispět na dobrou věc - Nadaci pro transplantaci kostní dřeně - v seznamce Nejlepší z nejlepších.

Stejně jako počty uživatelů se zvyšují i počty zadaných položek v aukci. V současné době je v aukci nabízeno přes 1500 položek s velice zajímavými cenami. Velmi kladným obchodním počinem bylo zahájení bonusového systému Bonbony, kde můžete za své nasbírané body získat velice pěkné dárkové předměty s logem společnosti (batůžky, tužky, podložky pod myš či hrnečky).

Obrovský úspěch společnost zaznamenala se seznamkou Nejlepší z nejlepších. Zde se večeře s jednou půvabnou a velmi sympatickou slečnou draží za skutečné peníze (na rozdíl od klasické seznamky, kde jsou slečny i chlapci draženi za nejlepší nápad). Večeře je plně hrazena společností Offerto a celkový finanční výtěžek této akce je věnován na konto Nadace pro transplantaci kostní dřeně při Fakultní nemocnici v Plzni.

Pokud máte zájem o další informace navštivte internetové stránky www.offerto.cz.

Kontaktní osoba:

Bc. Barbora Šindelářová