V Jižní Africe bude spuštěna služba pro rozesílání zpráv PR Newswire a BDFM budou poskytovat firmám speciální služby

Jihoafrické společnosti budou moci poskytovat zájemcům přehledy finančních výsledků a další informace díky novému společnému podniku, jehož založení dnes oznámily firmy PR Newswire a BDFM.

PR Newswire, největší světový distributor tiskových sdělení a fotografií a BDFM, vydavatel publikací Business Day a Financial Mail, příští měsíc zahájí provoz společnosti PR Newswire South Africa.

Generální ředitel společnosti BDFM, Allan Greenblo, řekl: "Spojení se společností PR Newswire představuje pro její zákazníky významný pokrok v poskytování kvalitních multimediálních služeb, které nabídne společnost BDFM, zavedený vůdce na trhu tištěných médií v oblasti obchodních informací a finančnictví. Umožní nám to nabídnout společnostem ucelený balík služeb včetně dat v elektronické podobě a mezinárodního rozesílání informací."

Společný podnik představuje pro PR Newswire další krok v rozšiřování firmy do zahraničí. Po více než 45 let se více než 40 tisíc společností na celém světě spoléhá na informace doručené tiskovým agenturám, novinářům, investorům a investičním analytikům. Tato služba je akreditována některými světově významnými burzami, včetně burzy v New Yorku.

Charlie Morin, generální ředitel a předseda představenstva společnosti PR Newswire, řekl: "Obchodní zprávy v jižní Africe získávají na důležitosti a společnosti uznávají potřebu poskytovat tyto informace široké veřejnosti jak na místní úrovni, tak v globálním měřítku. Společnost PR Newswire poskytuje významným světovým firmám nejlepší komunikační nástroje k tomu, aby se tyto informace dostaly ke správným posluchačům."

Vicky Unwin, generální ředitelka PR Newswire Europe, řekla, že tato nová společnost přichází v pravý čas pro korporace v jižní Africe. Dále řekla: "Tato služba nabízí společnostem v Jižní Africe efektivní způsob komunikace s médii a investory v globálním měřítku. Používá ověřenou a efektivní síť, která se již osvědčila v USA a v Evropě."

V Jižní Africe si zákazníci budou moci vybrat ze stovek variant rozesílání informací od globálního po místní a budou si též moci zvolit, jakým způsobem chtějí informace šířit, zda po Internetu, faxem či telefonem. Na základě neustále upravované databáze e-mailových adres a faxových čísel, budou moci být tyto informace cíleně rozesílány tisícům specializovaných analytiků, novinářů a tiskovým agenturám v Jižní Africe. Kromě toho, z důvodu zajištění maximálního možného dosahu, budou tiskové zprávy vystaveny na významných obchodních serverech, jako například: http://www.Businessday.co.za, http://www.Financialmail.co.za a http://www.Inet.co.za.

Pro mezinárodní distribuci bude společnost PR Newswire South Africa používat globální komunikační kanály firmy PR Newswire. Nabídka služeb zahrnuje: distribuci po Evropě přes oficiální telegrafní služby v Anglii, Německu, Francii, Švýcarsku a Rakousku (s německým a francouzským překladem). Tento okruh zasáhne více než 50 tisíc novinářů v Evropě. Tato služba rovněž zahrnuje všechny hlavní databáze a on- line služby včetně agentur Bloomberg, Dow Jones, Bridge a Reuters. základní distribuci v USA přes síť AP, která pokrývá 40 nejvýznamnějších mediálních center, které jsou požadovány Výborem pro cenné papíry. Tato centra zahrnují The New York Times a The Wall Street Journal a 1200 globálních databází a on-line služeb včetně agentur Bloomberg, Dow Jones, Reuters a serverů Yahoo, AOL, CompuServe, NewEdge, Pointcast a Microsoft Network. kompletní distribuci v USA, která zahrnuje vše, co je v základní distribuci plus hlavní mediální centra v každém státě, což představuje dalších 250 mediálních center navíc.

V letošním roce budou společnostem v Jižní Africe ještě nabídnuty další služby, jako například webovské konference a videokonference.

Nová společnost bude z počátku sídlit v kancelářích firmy BDFM v Rosebank v Johannesburgu a její kontaktní telefon je (++) 27 11 280 3062.

O společnosti PR Newswire

PR Newswire, http://www.prnewswire.com, poskytuje komunikační služby pro profesionály z řad veřejnosti a investorů. Tyto služby zahrnují distribuci informací, vytváření on-line multimediálního obsahu a webovských serverů pro investory. Jejich světová síť, zahrnující Internet, satelitní a faxovou síť umožňuje cílenou i masovou distribuci, čímž uspokojuje vzrůstající globální poptávku po okamžitém doručování tiskových prohlášení videomateriálů, audiomateriálů a fotografií médiím, finančníkům a jiným zákazníkům.

O společnosti BDFM

Společnost BDFM je společnou firmou společností Times Media Ltd a Pearson Plc. Kromě vydávání publikací Business Day a Financial Mail, které jsou největší denní obchodní, respektive týdenní finanční publikace v Jižní Africe, je tato společnost též majitelem African Business Channel, která poskytuje informace velkému množství rozhlasových stanic a provozuje satelitní televizní stanici Summit TV. BDFM vlastní 25 procent společnosti I-Net Bridge, která rozšiřuje speciální finanční informace na počítače předplatitelů.

Klíčová slova PROTEXT-PRNewswire-BDFM

Afrika (af)

Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace