Caterpillar připojuje tři prodejce v Rusku

Vedení společnosti Caterpillar odsouhlasilo smlouvu se třemi novými prodejci v Rusku. Jedenáct nových obchodních zástupců tak nyní zajišťuje podporu prodeje ve Společenství nezávislých států (SNS), oblasti, kde ještě před dvěma roky společnost zaznamenala nejvíce přímého prodeje. Mezi nové obchodníky, pouze nezávislé společnosti, patří UNATRAC, který nese zodpovědnost za prodej v západní Sibiři ; Wagner Siberia Equipment v jižní Sibiři; a Tiger Machinery Company v jižní oblasti Dálného východu. Všichni noví partneři mají vztahy se společností Caterpillar již jinde ve světě. UNATRAC je spojena s MANTRAC, prodejcem v Egyptě. Wagner Siberia Equipment je pobočka společnosti Wagner Equipment, která působí jako obchodní zastoupení v Mongolsku a v Coloradu. Tiger International je přidružená k Thompson Tractor, obchodnímu zástupci společnosti Caterpillar v Alabamě. Jim Tevebaugh ze společnosti Caterpillar, který dozírá nad operacemi v SNS, prohlásil: "Naši současní partneři v SNS zaměstnávají 300 lidí a náš cíl je více než ztrojnásobit tento počet během příštích pěti nebo šesti let. SNS je připraveno na další rozvoj a my se chystáme pomoci." Tevebaugh dále řekl, že prodejci budou mít velmi důležitý vliv v SNS. Upozornil na obrovský trh pro stroje Cat který nabízí ropný průmysl, důlní průmysl, lesní hospodářství, zemědělství, silniční a jiné stavby, námořní průmysl a energetika. Noví obchodní zástupci v SNS, uvedl Tevebaugh, sdílí představu společnosti Caterpillar o budoucím rozvoji, příležitostech a výzvě, která se nabízí při budování nového území. Caterpillar je největší světový výrobce strojního a důlního vybavení, motorů a plynových turbín. Společnost dosáhla v roce 1999 celkového výnosu 19.7 miliardy USD. Kontakt: Jeff Hawkinson ze společnosti Caterpillar, Inc. Tel: +1 309-675-4715 e-mail: hawkinson_jeffrey_s@CAT.com

Klíčová slova PROTEXT-Caterpillar

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Stavebnictví, bydlení a reality
Auto-moto, doprava a stroje