Společnost product2store.com otevírá nové prodejní kanály a distribuční možnosti pro maloobchodní dodavatele a rozšiřuje výběr výrobků pro kupující

Společnost product2store.com umožňuje více než 500 tisícům maloobchodníků po celém světě - od hraček přes domácí potřeby k módě a dále - přístup, prohlídku a nákup výrobků od tisíců malých a středních dodavatelů/výrobců, pro které by jinak hlavní prodejní kanály byly nedostupné.

Product2store.com, nový, přímý zprostředkovatel, otevřel své virtuální dveře a dává malé a střední dodavatele/výrobce z celého světa dohromady s předními maloobchodníky.

Mike Shannon, vedoucí administrativy a logistiky společnosti Toys-R-Us řekl: "Neustále hledáme nové, jedinečné výrobky a product2store.com nám umožní je snadno nacházet. Získáme odpovídající obrázek o dostupných výrobních z celého světa přímo z našich kanceláří."

"Zapojili jsme se, protože budeme moci dostat na trh naši keramiku a ruční práce a nabídnout je tisícům maloobchodníků, a to jedinou ukázkou v elektronickém katalogu product2store.com," řekl Micheal Grossman, prezident společnosti Jardyns Collection, Guadalajara Mexiko.

"Naši nákupci ročně najezdí tisíce kilometrů po celém světě, aby našli jedinečné, kvalitní módní doplňky pro naše vybíravé zákazníky," řekl Ted Kolman, viceprezident a vedoucí oddělení nákupu společnosti Jacobson's. "Product2store.com doplňuje stávající strukturu nákupu vyhledáváním, prohlídkou a nákupem módního oblečení a módních doplňků. Dosah product2store.com nám umožňuje prohlížet výrobky ze zemí, které nemáme čas navštívit," dodal Kolman.

Výrobcům, kteří své výrobky do katalogu product2store.com umístí, se nabízí:

- Přístup do sítě podnikatelské podpory více než 500 kanceláří po celém světě, které zodpoví dotazy týkající se vývozních a dovozních cel, prostředí, daní, due diligence, atd., čímž umožní maloobchodníkům, dodavatelům a výrobcům sjednat ziskové transakce.

- Podrobný popis výrobků včetně tří digitálních fotografií.

- Popis výrobků ve 14 jazycích (jejich počet bude v průběhu 12 měsíců zvýšen na 40).

- Stánek na třech virtuálních výstavních veletrzích ročně.

- Omezené poplatky od strategických partnerů: BDO Seidman (účetnictví, kultura, právo a jazyky), Compaq (počítače), Cable & Wireless, vysokorychlostní hostitelský přístup na Internet), Lazer Transportation (doprava a logistika), Lee Hecht Harrison (školení a semináře) a Quell Communications Group (marketing).

"Nákupci nyní mohou ze soukromí svých kanceláří prohlížet tisíce výrobků, které by chtěli mít na pultech," řekl Howard Keating, výkonný ředitel a prezident společnosti product2store.com. "Mohou mít neustále jeden krok náskok před výstavním veletrhem, pokud zůstanou napojeni na seznamy product2store."

"Zúčastnění výrobci ušetří náklady na cestování k jednotlivým maloobchodníkům a čas tím, že připraví pouze jednu prezentaci, kterou si prohlédnou všechny zainteresované strany."

Ceny

Výrobci zaplatí roční členský poplatek 450 až 2500 dolarů, za který získají zmíněné výhody, včetně celosvětového přístupu maloobchodníků k jejich výrobkům na product2store.com. V následujících 90 dnech budou mít noví členové nárok na zvýhodněný tarif "charter member". Výrobci, kteří mají o zlevněný tarif zájem, by se měli obrátit na společnost product2store.com. Přístup maloobchodníků k výrobkům na product2store.com je bezplatný.

O product2store.com

Product2store.com je první a jedinou přímou, marketingovou internetovou stránkou svého druhu na světě. Internetová stránka product2store.com nabízí maloobchodníkům z celého světa - od hraček přes domácí potřeby až po módu - přístup, prohlídku a nákup od tisíců malých a středních dodavatelů a výrobců, kteří přicházejí s jedinečnými výrobky.

Product2store.com navíc přináší podrobné odpovědi na otázky týkající se mezinárodního obchodu a maloobchodu, včetně marketingových aktivit, prostřednictvím odborného poradenského sboru. Členy tohoto sboru jsou Harold K. Sperlich, ředitel Delco Remy International a bývalý prezident Chrysler Corporation, Donald Regan, tajemník státních financí a bývalý předseda správní rady společnosti Merrill Lynch, Thomas G. Payne, bývalý prezident společnosti J.L. Hudson a další. Kontakt: Quell Communications Group Mike Wilson, 248/649-8900 Fax: 248/649-8988 mike@quell.com

Klíčová slova PROTEXT-product2store.com-obchod-Internet

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace