Novasoft AG zakládá v rámci sledování kursu trvalé expanze do východní Evropy dceřinou společnost ve Varšavě

Novasoft AG (Security No. 677 890) oznámila založení dceřiné společnosti ve Varšavě. Po založení české dceřiné společnosti v březnu, tato akce znamená další krok Novasoftu k podnícení jejího stabilně rostoucího obchodu ve východní Evropě. První kontakty již byly navázány s polskými dceřinými společnostmi již existujících zákazníků v ostatních zemích.

Po zdařilém startu české dcery, která již od března angažovala několik reklamních konzultantů, bude rovněž velmi slibný polský trh zpracováván separátní společností. Soustředí se na poradenství v automobilovém a maloobchodním sektoru, ale lidské zdroje mají patrně rovněž velký potenciál. V tomto sektoru bude polská společnost spolupracovat s dceřinou společností Novasoftu ve Walldorfu v Německu, která se specializuje na instalování systémů SAP HR. Stejně jako v České republice, Novasoft následuje stávající klienty do jiné země, kde již buď mají výrobní kapacity nebo jsou v procesu jejich zřizování. Specifické projekty se plánují v blízké budoucnosti.

O Novasoftu:

Novasoft je jedním z předních konsultantů SAP, specializující se na velké klienty v maloobchodě, službách, výrobě chemikálií a automobilovém sektoru. Skupina Novasoft Group se skládá z pěti německých společností a dceřiných společností ve Velké Británii, Finsku, Singapuru, USA, Španělsku, České republice a nyní Polsku. V roce 1999 vyprodukovalo 207 zaměstnanců obrat firmy ve výši 36,1 miliónu eur. V současné době společnost zaměstnává přes 300 pracovníků. Od 15. listopadu 1999 jsou akcie Novasoftu kótovány na segmentu Neuer Markt frankfurtské burzy. ots Original Text Service: Novasoft AG Internet: http://recherche.newsaktuell.de Další informace o Novasoft Group najdete na: www.novasoft.de Další kontakt: Kirchhoff Consult AG Erdmann Im Weiher 1-3 22359 Hamburg Tel.: +49-(0)40-609 186 34 Fax: +49-(0)40-609 186 71 ulla.erdmann@kirchhoff.de Novasoft AG Ulla Wolfgang Bläsi Ahrensburger Weg 2 69121 Heidelberg Tel.: +49-(0)6221-45 02 34 Fax: +49-(0)6221-45 02 20 wolfgang.blaesi@novasoft.de

Klíčová slova PROTEXT-Novasoft AG

Evropa, EU, NATO (es)