Společnost Air Products dává do oběhu dluhopisy v euro

LEHIGH VALLEY (USA) 23. června - Společnost Air Products and Chemicals, Inc. dnes oznámila, že pověřila ABN AMRO Bank N.V. a Deutsche Bank AG, aby společně řídily nabídku dluhopisů společnosti v euro. Výnosy z této transakce budou použity na další rozvoj společnosti.

Air Products and Chemicals Inc. (http://www.airproducts.com) je mezinárodní dodavatel průmyslových plynů a zařízení pro plynárenský průmysl a některých druhů chemikálií. Vedení společnosti, jejíž sídlo je v Allentownu v Pensylvánii, oznámilo, že celkový prodej společnosti za poslední fiskální rok, který skončil 30. září 1999, dosáhl pěti miliard dolarů. Firma působí ve více než 30 zemích, včetně 14 evropských, a zaměstnává více než 17.000 lidí po celém světě. Kontakt: Air Products and Chemicals Sdělovací prostředky: Lisa Walsh, +1 610-481-5784, nebo e-mail: walshla@apci.com Investoři: Michael F.Hilton, +1 610-481-5971, nebo e-mail: hiltonmf@apci.com http://www.airproducts.com

Klíčová slova PROTEXT-Air Products

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Energetika, suroviny