40 mezinárodních vyhledávačů WAP dle katalogu je nyní k dispozici na WAPJAG.COM, jaguáru pro WAP

Celkem 40 mezinárodních vyhledávacích zařízení WAP a WWW je nyní k dispozici celosvětově pro uživatele WAP prostřednictvím WAPJAG.COM - jaguáru pro WAP. Ať již v Evropě, Asii, Arábii, Africe nebo Americe - každý z vyhledávačů WAPJAG.COM zahrnuje více než 3000 kategorií, přihlížejících ke všem aspektům života. Vzhledem k tomu, že je k dispozici v 11 jazycích a brzy má být rozšířen o další, nabízí WAPJAG.COM široký rejstřík služeb, který je opravdu ojedinělý v mezinárodním měřítku. Díky editoru domovské stránky "MobileJAG.com" v 11 jazycích, mají uživatelé WAPJAG k dispozici zařízení pro vytvoření své vlastní stránky WAP a WWW zdarma. Jakmile si uživatel vytvoří svou vlastní stránku, může být registrován u WAPJAG, což znamená jeho okamžitou dostupnost v celém světě. Veškeré linky WAP jsou kontrolovány na vydavatelské úrovni v rámci katalogu WAPJAG a pocházejí z databáze IMOCOS - INTERNATIONAL MOBILE CONTENT SERVICE (http://imocos.com). WAPJAG.Com AG, Německo a WAPJAG.Com Asia Ltd., Hongkong, využívají IMOCOS k nabízení jiným druhům podniků příležitost k provozování jejich vlastních vyhledávačů WAP a WWW efektivním způsobem. Databáze IMOCOS.COM je definována firmou WAPJAG.COM AG jako "otevřený standard" a v současné době nabízí nejkomplexnější sbírku vydavatelsky ověřených linek WAP na světě.

Všechny vyhledávače WAPJAG WORLD jsou snadno dostupné při použití mobilního telefonu s vybavením WAP nebo přes Internet jednoduše zvolením kódu státu před URL. Např.: http://es.wapjag.com pro Španělsko, http://sg.wapjag.com pro Singapur nebo http://br.wapjag.com pro Brazílii. Tabulku se seznamem všech vyhledávačů, které jsou k dispozici, lze nalézt na adrese http://world.wapjag.com - a dle očekávání i na vašem mobilním telefonu s WAP. ots:WAPJAG.Com AG Internet: http://recherche.newsaktuell.de.

Další informace o WAPJAG.COM, MobileJAG.COM a IMOCOS.COM, a také podrobnosti o jiných službách jsou k dispozici na WAPJAG.COM AG, Pagenstecherstr. 143 D-49090, Osnabrück GERMANY Tel.: +49 541 1394160 Fax: +49 541 13941 64 e-mail: info@wapjag.com http://wapjag.com http://mobilejag.com http://imocos.com

Klíčová slova PROTEXT-WAPJAG.COM

Evropa, EU, NATO (es)