Offerto.cz sponzoruje Dětské olympijské hry

Ve dnech 28. června a 29. června 2000 proběhnou v Plzni na 18. Základní škole Dětské olympijské hry. Této akce se zúčastní také společnost Offerto.cz, která pro tuto akci zajistí kulturní program - po oba dva dny vystoupení tanečníků plzeňského Divadla Josefa Kajetána Tyla - a některé výhry ve sportovních soutěžích. Součástí programu bude také prezentaci naší online aukce a soutěž o věcné ceny.

V průběhu posledního týdne měsíce června proběhne již druhá večeře seznamky "Nejlepší z nejlepších". Tato večeře v příjemném prostředí čínské restaurace je plně hrazena společností Offerto.cz. Nejlepší z nejlepších je v současné době slečna Irena. Veškeré finanční prostředky, za které bude možnost povečeřet s touto velmi sympatickou slečnou, budou věnovány na Nadaci pro transplantaci kostní dřeně při Fakultní nemocnici v Plzni. Nejlepší z nejlepších jsou vždy po měsíci obměňováni, a tak můžete i Vy povečeřet s příjemnou slečnou či úchvatným mladým mužem a tím přispět dobré věci.

Hlavním produktem společnosti Offerto.cz je internetová aukce, kde můžete prodávat a nakupovat jakékoli zboží. Můžete zde velmi výhodně koupit automobil a stejně tak poštovní známku nebo mobilní telefon. Velice oblíbenými jsou tzv. "Mimořádné nabídky", které lákají k účasti na dražbě. Za vyvolávací cenu jedné koruny zde byla například nabídnuta cesta do Paříže, horské kolo či Škoda Octavia.

Další informace o naší činnosti získáte na internetové adrese www.offerto.cz nebo na prezentační akci probíhající 28. června a 29. června 2000 na 18.Základní škole v Plzni-Bolevci.

Kontaktní osoba: Bc.Barbora Šindelářová

Offerto.cz