Společnost Tosco Marketing Company volí Radiant Systems pro síť obchodů Circle K

Radiant je vedením Tosco vnímána jako strategický partner.

Společnost Radiant Systems, Inc. (NASDAQ: RADS) dnes ohlásila, že společnost Tosco Marketing Company, maloobchodní marketingová odnož společnosti Tosco Corporation (NYSE:TOS), zavede do praxe technologie Radiant Systems ve všech obchodech, které provozuje ve Spojených státech. Tato nová dohoda, která staví na úspěšných systémových a poradenských vztazích, deklaruje odhodlání obou společností zavést Lighthouse Point of Sale společnosti Radiant na všechna prodejní místa vlastněná korporací Tosco do roku 2003. Radiant systems navíc nabídnou své technologické možnosti celé komunitě tří tisícovek pronajímatelů prodejních míst a drobných prodejců.

Lighthouse POS je průmyslová, 32bitová aplikace, která operuje jak v prostředí Windows NT, tak v prostředí Windows CE. Společnost Radiant je vzhledem k 15 tisícům terminálů využívaným v obchodech smíšeným zbožím, kinech a jídelnách ve Spojených státech a v zámoří přesvědčena, že Lighthouse POS je jedním z nejstabilnějších a nejspolehlivějších systémů k uspokojování poptávky v prostředí služeb poskytovaných obrovskému množství zákazníků.

Volba Lighthouse POS společností Tosco přichází v kontextu celopodnikové reorganizace zvané Program maloobchodního podnikání (Retail Enterprise Program). "Radiant Systems je pro Tosco víc než pouhý prodejce technologie," řekl Rich Reinken, vedoucí informačního oddělení společnosti Tosco Corporation. "Představují pro nás jedno ze strategických spojení, které jsou klíčové pro úspěch Programu maloobchodního podnikání."

Tým poradců Radiant Systems se společností Tosco na Programu maloobchodního podnikání úzce spolupracoval. "Pracovali jsme společně, abychom rozhodli, které praktické kroky jsou nejlepší, pochopili změny, které vyžaduje řízení a zajistili dlouhodobý dopad změn," řekl Jon Bolen, výkonný ředitel skupiny Petroleum and Convenience Store Industry Group společnosti Radiant Systems.

Informace o společnosti

Tosco Marketing Company je odnoží pro maloobchodní marketing společnosti Tosco Corporation [NYSE: TOS] se sídlem ve Stamfordu v Connecticutu. Tosco Corporation s 15 miliardami dolarů ročních příjmů je jednou z největších rafinérských a dodavatelských společností ropných produktů ve Spojených státech a je celostátně vůbec největším provozovatelem obchodů se smíšeným zbožím, které jsou kontrolovány přímo společností. Společnost Tosco Corporation zodpovídá za marketing dobře známých sítí obchodů a druhů benzínu, včetně 76, Circle K, BP a Exxon v systému více než 5200 míst ve 38 státech, z čehož 2600 je vlastněno a provozováno přímo společností.

Společnost Radiant Systems (NASDAQ: RADS) je předním dodavatelem technologických řešení pro podniky, které slouží zákazníkům. Tato řešení zahrnují zpracování transakcí a řídící systémy, které podporují podnikatelské procesy pro zákazníky od provozovatelů nadnárodních společností, až po provozovatele jediného obchodu. Posláním společnosti Radiant je využívat technologii k eliminaci miliard dolarů v provozních nákladech a výdajích na logistiku na trzích, na kterých společnost působí. Společnost Radiant Systems (www.radiantsystems.com ) s ústředím v Atlantě dále poskytuje komplexní zákaznické a poradenské služby, které umožňují co nejrychlejší zavedení do praxe a návratnost investice zákazníka. Řešení společnosti Radiant jsou používána stovkami společností na celém světě a v současné době zpracovávají přes miliardu transakcí ročně.

Některá sdělení v této tiskové zprávě obsahují "stanoviska naznačující slibné vyhlídky" ve smyslu novely zákona o soukromém obchodování s cennými papíry (Private Securities Litigation Reform Act) z roku 1995, jako stanoviska týkající se finančních výsledků a plánů budoucího rozvoje podnikatelských aktivit, a jsou tudíž výhledová. Taková stanoviska s sebou nesou riziko, nejistoty a další faktory, jenž by mohly způsobit, že se vlastní výsledky budou lišit od výsledků očekávaných nebo naznačených takovými vyjádřeními. Potenciální rizika a nejistoty zahrnují, avšak nejsou omezeny na ekonomické podmínky, hospodářskou soutěž a další nejistoty, kterou jsou čas od času podrobněji popsány v záznamech společnosti u Komise pro cenné papíry a burzu. Kontakt: Radiant Systems Public Relations Karen McPherson, 770/576-6828

Klíčová slova PROTEXT-Radiant Systems-Tosco Marketing

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Finance, ekonomika