Sdělení společnosti Böhm & partner a.s.

Společnost Böhm & partner a.s. oznamuje zásadní snížení poplatků spojených s on-line obchodováním na amerických trzích. Měsíční poplatky za data z trhů v reálném čase klesají u produktu PROFI z původních 175 dolarů na 125 dolarů a u produktu AKTIV z původních 50 na 25 dolarů. Poplatky za obchody zůstávají zachovány na stávající výši a obchodovat lze tedy již za 17,95 dolarů za jeden uskutečněný obchod.

Společnost dále nabízí nový produkt - nákup amerických dluhopisů. Klientům doporučuje zejména nákup amerických státních dluhopisů, které mají díky růstu amerických úrokových sazeb překvapivě vyšší výnos než dluhopisy české a navíc riziko amerických státních dluhopisů je podstatně nižší než riziko jakéhokoliv dluhopisu českého. Poplatky za jeden obchod s americkými dluhopisy činí jedno procento z objemu, maximálně však 100 dolarů. Minimální poplatek je 50 dolarů. Objem obchodu není omezen ani minimem ani maximem.

Kontakt: Böhm & partner, a. s.

tř. kpt. Jaroše 37a, Brno

tel.:(05) 45214803

fax: (05) 45214804

e-mail:info@investice.cz

Klíčová slova PROTEXT-Böhm & partner a.s.

Finance, ekonomika
Obchod, marketing