Časopis CHIP sponzoruje v pražské zoo tučňáka

U příležitosti desátého výročí vydavatelství Vogel Publishing se CHIP, prestižní magazín informačních technologií, stal adoptivním rodičem tučňáka Humboldtova z pražské zoo. Důvod, proč byl ke sponzoringu vybrán právě zástupce z říše ptáků, je nasnadě; Vogel je totiž německy pták. Vydavatelství se rozhodlo ze sponzoringu udělat pravidlo a každý rok tak přispěje na některého z ptačích obyvatel zoologické zahrady.

Vogel Publishing již desátým rokem úspěšně působí na českém trhu a v současné době je největším vydavatelstvím odborných počítačových časopisů. S měsíčníky CHIP a Level, inzertním titulem MEDIAshop, čtrnáctideníkem Počítač pro každého a odbornými tituly řady CHIP Speciál a Level Speciál získalo na tomto trhu více než 58 procentní podíl.

25. května 2000 proběhla neformální oslava tohoto výročí za účasti řady hostů, a všichni si tak připomněli počátek vydávání měsíčníku CHIP a založení firmy.

Kontakt: Petr Moláček, tel.: (02)21808544, fax: 21808500, e- mail: petr.molacek@vogel.cz, nebo Martina Šťastná, tel.: (02)21808540, e-mail: martina.stastna@vogel.cz

Klíčová slova PROTEXT-zoo-sponzoring

Média, společnost a životní styl