David Kim ze společnosti Softbank se stane členem týmu samostatných manažerů techpacific.com

Softbank International Ventures dnes oznámila, že David Kim vstoupí do techpacific.com jakožto samostatný člen výkonného manažerského týmu, aby usměrňoval strategii společnosti v oblasti kapitálových trhů a zároveň působil jako generální ředitel fondu Nirvana Fund.

Společnost techpacific.com je internetový podnik "B2B" (business-to-business, tj. pro podnikání mezi společnostmi) zajišťující pro asijské internetové firmy, které zahajují činnost nebo jsou v počátečních stádiích činnosti, přístup k vysoce hodnotnému, "inteligentnímu" kapitálu, jakož i urychlenou cestu k rozvoji. techpacific.com má finanční podporu fondu Softbank Internet Fund.

Kim se vzdal funkce společníka v Softbank China Venture Capital a Softbank Ventures Korea, aby se plně soustředil na techpacific.com. Bude pokračovat ve svém zaměstnání u Softbank International Ventures, aby pomohl při aktivitách společnosti Softbank v Asii. KONTAKT: SOFTBANK International Ventures Neil Katkov, 617/558-6708 katkov@softbank.com

Klíčová slova PROTEXT-Softbank-techpacific.com

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace