Hayes Lemmerz docílil registrace ISO 14001

Hayes Lemmerz International, Inc., jeden z předních světových dodavatelů kol, brzd, hnacích, závěsných, konstrukčních a dalších komponentů o lehké hmotnosti pro automobilový průmysl dnes oznámil, že jeho výrobní závod v České republice, Autokola, Ostrava, dosáhl registrace ISO 14001.

Podle Michaela Coffmana, ředitele úseku odpovědného za otázky zdraví, bezpečnosti, životního prostředí a rizik, "je velká pozornost společnosti Hayes Lemmerz věnovaná standardům ISO 14001 a kvalitě jejího systému respektování životního prostředí projevem toho, že stavíme při výrobě na první místo dokonalost. Máme opravdovou starost o společenství, kde působíme. Naší filozofií je aktivní zapojení managementu a angažovanost zaměstnanců. Tyto standardy nám napomáhají k tomu, aby se citlivost k problémům životního prostředí stala záležitostí každého".

Program Mezinárodní organizace pro standardizaci (ISO) podporuje vývoj mezinárodních standardů kvality pro odvětví, která soutěží na mezinárodních trzích. Standard ISO 14001 se zaměřuje na trvalé zlepšování účinků na životní prostředí formou přísného programu zavedených postupů. Tento dobrovolný systém umožňuje společnostem zvládat problémy působení na životní prostředí, včetně přizpůsobení . Požaduje, aby si společnosti stanovily cíle v dopadu na životní prostředí, sdělily tyto cíle organizaci a předvedly výsledky směřující k trvalému zlepšování. Přísné dodržování je bedlivě interně monitorováno a je auditováno nezávislým kontrolorem ISO 14001.

Hayes Lemmerz International, Inc. je jedním z předních světových dodavatelů kol, brzd, hnacích, závěsných, konstrukčních a dalších komponentů o lehké hmotnosti pro automobilový průmysl. Společnost má roční objem tržeb 2,3 miliardy USD, vyrábí ve 42 továrnách, šesti společných podnicích a zaměstnává v celém světě přes 15.000 zaměstnanců. Více informací o společnosti Hayes Lemmerz International, Inc. je k dispozici na adrese: http://www.hayes-lemmerz.com Veškeré tiskové zprávy o společnosti si můžete prohlédnout na adrese: http://hayes-lemmerz.com/press kit. KONTAKT: Hayes Lemmerz International Marika P. Diamond, +1 734-737-5162 Web: http://www.hayes-lemmerz.com

Klíčová slova PROTEXT-Hayes

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Auto-moto, doprava a stroje