Zvolte nejkrásnější bydlení roku 2000 na Internetu

Příchodem jara byla dnes vyhlášena nová čtenářská anketa BYDLENÍ ROKU, kterou pořádá vydavatelství největší e-časopisu o bydlení MŮJ A TVŮJ DŮM na Internetu.

Na internetové adrese www.bydleniroku.cz může každý uživatel celosvětové sítě dát svůj hlas nejzajímavějšímu a nejkrásnějšímu rodinnému domu v zemi. Ankety BYDLENÍ ROKU se v prvním ročníku soutěže zúčastnilo celkem deset stavebních společností, které se svými domy zaujímají významné postavení na tuzemském trhu. Jedná se o společnosti CANABA a.s., ATRIUM s.r.o., MESSY s.r.o., KNETL s.r.o., FUTUR s.r.o., VELOX-CONSTRUCT s.r.o., HOFFMANN s.r.o., PS-PROJEKT, VS-DOMY s.r.o. a B-LINE s.r.o.

"Vžijte se do role poroty a vyberte jeden z deseti soutěžních domů, který se může stát domovem Vašich snů" říká Ladislav Semetkovský, výkonný ředitel a dodává "novou tradicí si chceme i nadále udržet pozici leadera v oblasti zpráv o bydlení".

Bohemia Internet Services, s.r.o. je ryze české internetové vydavatelství s více než 100.000 uživateli na celém světě. Portfolio produktů představuje největší tuzemský e-časopis o bydlení MŮJ A TVŮJ DŮM (http://www.tvujdum.cz), mezinárodní projekt na podporu cestovního ruchu, obchodu, průmyslu a služeb České republiky DEVELOPMENT OF THE CZECH REPUBLIC (http://www.czechrepublic.cz) a fulltextový vyhledávací a zpravodajský server MOZEK (http://www.mozek.cz).

Bližší informace Vám rádi poskytneme na níže uvedené adrese.

BOHEMIA INTERNET SERVICES, spol. s.r.o.

U vinné révy 2140/12

telefon +420-603-469606