Sdělení spol. s r.o. Calco, divize UniMedia

Dne 14.2.2000 byla otevřena pro zákazníky prodejna UniMedia. Tato divize společnosti Calco, spol. s r.o., se zabývá distribucí a prodejem široké škály hardwarových komponent pro práci se zvukem a MIDI od výrobců jako Turtle Beach, Midiman, Event, KAT nebo Mark of the Unicorn, a celé řady programů pro PC i Mac platformu pro tvorbu a zpracování audio a MIDI. Na prodejně je možno si vyzkoušet řadu produktů z produkce firem Cakewalk, Sonic Foundry, Voyetra. K dispozici je multimediální PC s MIDI klávesami a v blízké budoucnosti i elektronické bicí značky KAT.

Cílem je nabídnout zájemcům možnost zkusit si práci se zvukem na počítači a vybrat si produkt, který jim bude nejlépe vyhovovat. Je plánována také spolupráce se školami a dalšími organizacemi v oblasti výuky hudby a použití moderních způsobů hudební tvorby.

Kontakt: Igor Šmerda

UniMedia, divize společnosti Calco, spol. s r.o.

tel: 02 / 3338 1198

fax: 02 / 2431 2715