Tisková služba na ITB 2000

Novináři a odborníci pro oblast turismu zkoumají možnosti jak přilákat pozornost k ITB - a jejich práce pokračuje i na veletrhu a nad jeho rámec. News Aktuell, ve spolupráci s Messe Berlin, poskytuje účinné zajištění publicity pro váš exponát na veletrhu:

Provádíme distribuci vašich tiskových zpráv a fotografií v originální formě prostřednictvím satelitu DPA a e-mailu do deníků a speciálních tiskovin. Vaše tiskové zprávy jsou zároveň publikovány automaticky v elektronických tiskových poštovních schránkách Messe Berlin (Berlínský veletrh).

Můžete nás nalézt v tiskovém středisku 6.3., místnost 33 nebo v hale 6.2a, stánek 05 (stánek města Hamburk) a předat nám váš tiskový materiál k distribuci. Berte, prosím, v úvahu, že potřebujeme jeden nebo dva dny na překlad vašich textů. Platba může být akceptována pouze kreditní kartou nebo v hotovosti.

Máte ještě nějaké dotazy na naše služby? Kontaktujte nás, prosím, telefonicky 0049 -40-4113-2848 nebo -2854 nebo prostřednictvím e-mailu na info@newsaktuell.de ots - původní text: news aktuell GmbH, vyhledávání na Internetu: http://www.newsaktuell.de Dotazy: Andrea Menken Tel.: 0049 40 4113 2848

Klíčová slova PROTEXT-ITB-News Aktuell

Evropa, EU, NATO (es)