Společnost More Magic Software bude vystavovat na veletrhu CeBIT 2000 ve společné finské hale 17, stánek E 56 Tisková konference: 23. 2. 2000 v 10:00 (sál 007)

More Magic se již druhým rokem zúčastní největšího a nejprestižnějšího světového veletrhu informační technologie CeBIT 2000 v německém Hannoveru. More Magic se opět objeví mezi ostatními předními softwarovými a high-tech společnostmi, které vedou tento průmysl do jednadvacátého století.

Na tiskové konferenci CeBIT (23. 2. 2000 v 10:00 - TCM, sál 107) More Magic ohlásí nové partnerství a předvede svou novou výrobní sérii pro WAP technologii, jíž je řešení umožňující účtování na základě přeneseného obsahu stránky na pevném i mobilním internetu. More Magic bude navíc prezentovat celou škálu partnerských aplikací od WAP až po hudbu MP3.

Předvádění je založeno na MBroker serverovém softwaru More Magic, který je platformou pro realizaci fakturace založené na obsahu. MBroker zavádí do praxe základy elektronického obchodu se zaměřením na uživatelskou identifikaci, fakturaci a platbu.

"Naše technologie umožňuje označit cenou jakoukoli službu nebo obsah, zakoupit je z jakéhokoli typu terminálu nebo jakékoli sítě a použít pro to jakýkoli způsob platby," vysvětluje Mika P. Nieminen, generální ředitel More Magic Software. "More Magic nabízí platformu, která to vše, v reálném čase, v sobě spojuje."

Operátoři sítí, poskytovatelé služeb, poskytovatelé přístupů a obsahů mohou rozšířit svůj dosah a snažit se dostat se na špici v mobilní revoluci. Globální používání integračních prvků systému MBroker může pružně vytvářet celé spektrum aplikací pro fakturaci založenou na obsahu.

"Komunikační, obsahový a informačně technologický průmysl vstupují do období historické změny a příležitostí. Mobilní internet zásadně změní způsob, jakým tyto společnosti podnikají," poznamenal Mikael Klug, ředitel pro marketing a komunikaci z More Magic Software.

More Magic je v pozici poskytovatele otevřené softwarové infrastruktury, čímž je schopna paralelně spolupracovat s předními společnostmi na poli informačních technologií a komunikačními giganty jako Siemens, Ericsson a Nokia. Přední investiční banky a analytici průmyslových výzkumů nedávno ohodnotili More Magic jako jednoho z klíčových poskytovatelů softwarové infrastruktury ve vznikajícím prostoru mobilního obchodu.

První živé předvedení využití MBroker More Magic pro účtování na základě obsahu pro WAP (Wireless Application Protocol) služby se odehraje na veletrhu CeBIT 2000 v hale 17, stánek E 56. MBroker(TM) je registrovaná obchodní známka More Magic Software MMS Oy. O společnosti More Magic Software MMS More Magic Software MMS vyvíjí softwarové infrastruktury pro nabízení a změnu digitálních obsahů a služeb. Společnost má základnu ve finském Espoo, její prodejní a marketingová pobočka sídlí v Mnichově v Německu a prodejní kancelář ve Farnhamu nedaleko Londýna. MBroker, nejdůležitější stavební kámen elektronického obchodu More Magic Software, nabízí pružnou platbu za všechny druhy digitálních služeb a obsahů a zahrnuje všechny populární způsoby platby. More Magic Software uzavřel první kolo financování v červnu 1999 se společností Mustang Ventures, kapitálovou větví Siemens AG. Další informace - http://www.moremagic.com ots originální text: More Magic Internet: http://www.newsaktuell.de Tiskové spojení: More Magic Software MMS GmbH Mr. Mikael Klug, Marketing a komunikace, Lilienthalstrasse 29 85399 Hallbergmoos, Tel. +49 811 99862 0 Fax +49 811 99862 11 E-Mail mikael.klug@moremagic.com

Klíčová slova PROTEXT-More Magic Software

Evropa, EU, NATO (es)