Antigen pro Notes od firmy Sybari je uznáván jako přední řešení pro Notes / Produktu Antigen pro Lotus Notes se na letošní Lotusphere dostává kladné pozornosti

Společnost Sybari Software, Inc., přední odborník na antivirové produkty a zabezpečení softwarových řešení pro práci ve skupinách, zaujala svým produktem Antigen pro Lotus Notes (Antigen For Lotus Notes) přední místo na letošní Lotusphere v Orlandu na Floridě. Sybari, která se chystá představit svou novou verzi Antigenu 5 pro Notes, jež má být uvedena na trh v létě, tak zjistila, že i její stávající Antigen pro Notes stále ještě vítězí nad konkurencí.

"Byli jsme připraveni nabídnout našim klientům informace o tom, co mohou očekávat od našeho nového produktu pro Notes, ale zjistili jsme, že oni chtějí hovořit o naší stávající nabídce, která předčí nabídky konkurenčních firem," říká Tom Buoniello, ředitel Sybari Software, Inc. pro vývoj produktů. "Odjakživa se snažíme dodávat řešení, která budou překonávat očekávání našich zákazníků, a u Antigenu pro Notes se nám to stoprocentně podařilo," dodává Buoniello.

Antigen je nejspolehlivější a nejkomplexnější antivirové a zabezpečovací řešení pro Lotus Notes. Antigen lze nakonfigurovat tak, aby pružně využíval souborové prohledávací stroje od jiných firem, díky čemuž je schopen přenášet do prostředí Lotus Notes nejnovější standardy antivirových technologií. Spuštění Antigenu v prostředí Notes zajišťuje kompletní detekci, prevenci a odstranění virů v připojených dokumentech. Kromě řešení tradičních problémů, jakými jsou zavirované souborové přílohy, Antigen zabraňuje šíření virů typických pro Notes do dalších systémů. Díky schopnosti identifikování typických virových algoritmů a atributů v nakažených souborech Antigen dokáže zabránit šíření virů z Notes ještě dříve, než se virus usadí. Antigen pracuje rezidentně, aby mohl detekovat a likvidovat viry ihned při jejich pokusu vniknout do systému. Při nalezení viru zanalyzuje Antigen Quarantine Area (AQA) různé charakteristiky jednotlivých samostatných dokumentů, což správci sítě pomůže odhalit původ viru nebo případně příčinu falešného poplachu.

"Po srovnání několika předních antivirových řešení různých firem lze konstatovat, že ve všech funkčních ohledech je Antigen nejspolehlivější, nejpropracovanější a nejsnáze ovladatelný," říká Dirk Keysser, systémový programátor Lotus Notes z univerzity ve Fordhamu. "Jsme rádi, že se chystá uvedení verze 5, ale jsme zcela spokojeni i se stávající verzí Antigenu pro Notes," dodává Keyser.

O Antigenu

Antigen pro Notes je běžně prodávaným produktem. Za cenu 4995 dolarů se prodává dvouletá licence na ochranu 250 uživatelů, která zahrnuje všechny aktualizace produktu a technickou podporu přes Internet. Pro větší instalace nabízí společnost Sybari cenové slevy a rozšířenou podporu. Pro distributory, jako jsou Network Associates, Symantec, Computer Associates a Trend Micro, navíc nabízí speciální "obchodní" cenové nabídky. Více informací o Antigenu 5 pro Lotus Notes a Domino Servers a jeho funkcích najdete na internetových stránkách společnosti Sybari na http://www.sybari.com, nebo si je můžete vyžádat emailem na adrese info@sybari.com.

O společnosti Sybari

Od roku 1995 společnost Sybari vyvíjí a dodává řešení na ochranu skupinových softwarových produktů proti virům a jiným bezpečnostním rizikům. Sybari dodává Antigen pro Notes [Antigen for Notes] a Antigen pro Exchange [Antigen for Exchange]. Dnes jsou díky technologiím a výrobkům Sybari zabezpečeny proti virům téměř čtyři miliony skupinových pracovních stanic po celém světě. Mezi klienty společnosti Sybari patří IBM, Dell, Compaq, ABB, JD Power, Amazon, Nortel, Visa, Tosco, Lufthansa, federální vláda USA, Union Pacific, Wang Global/Getronics a Texaco. Testovací kopie Antigenu pro Notes nebo Exchange lze získat na internetových stránkách společnosti Sybari na http://www.sybari.com.

Sybari spolupracuje s řadou strategických partnerů, mezi něž patří Lotus Development (NYSE: IBM), Microsoft (Nasdaq: MSFT) nebo Compaq (NYSE: CPQ).

Názvy dalších výrobků a společností uvedené v tomto textu mohou být obchodními značkami jejich příslušných majitelů. Kontakt: Marcella P. Mazzucca, manažer pro marketing a public relations, +1 732-530-3925 nebo +1 631 630-8506, marcella@sybari.com, a Marc Olson, +34-91-562-1617, marc_olson@sybari.com, oba ze Sybari Software, Inc. Internet: http://www.sybari.com

Klíčová slova PROTEXT-Sybari Software

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace