Tématem Áčka bude "Vteřina, která mi změnila život"

Sdělení televize Nova:

Ve čtvrtek 15. dubna bude tématem Áčka Šárky Kubelkové "Máme děti, proto ho neopustím". Co všechno je žena ochotná vydržet, aby zajistila svým dětem alespoň zdání života ve spořádané rodině, jaká příkoří musí někdy snést, aby děti nevyrůstaly bez otce, je vůbec toto sebeobětování pro zachování rodiny za každou cenu přínosem? O tom budou mluvit hosté čtvrtečního Áčka.

V pátek 16. dubna bude tématem Áčka Martina Veselovského "Rozvodem válka teprve začala". Z velké lásky velká nenávist, praví lidové rčení. Rozvod není nikdy příjemnou záležitostí a ne vždy proběhne tak důstojně, jak by se slušelo. Pro některé manželské dvojice je však teprve startovní čarou pro rozpoutání války, jejíž účastníci jsou schopni doslova čehokoliv. Dříve zamilovaný pár, dnes nepřátelé na život a na smrt. O porozvodové válce budou mluvit hosté pátečního Áčka.

Kontaktní osoba: Kateřina Savičová, vedoucí tiskového odboru, tel: (02)21100563.

Klíčová slova Nova-Áčko

Média, společnost a životní styl