MONECO pořádá další seminář FRAs, Swaps and Interest Rate Options

Společnost MONECO pořádá další ze seminářů vzdělávacího programu České finanční akademie. Seminář FRAs, Swaps and Interest Rate Options proběhne ve dnech 2. - 4. února 2000 v pražském hotelu Mövenpick.

Hlavní témata: Forward Rate Agreements, Interest Rate Swaps, Currency Swaps, Non-generic Swap Structures, "Bootstrapping" and Swap Pricing, Using Swaps in Risk Management, Caps, Floors and Swaptions atd. Hlavním cílem semináře je seznámit účastníky s problematikou FRAs, swapů a odvozených opčních kontraktů. Detailně bude vysvětleno jejich použití, jejich konstrukce, oceňování a jejich rizika. Uzávěrka přihlášek je 21. ledna 2000.

MONECO, s.r.o., Gorkého 1, 602 00 BRNO tel.: 00420/5/41219737-8, fax: 00420/5/41219735 E-mail: moneco@fondshop.cz , www.fondshop.cz

Klíčová slova PROTEXT-Moneco-Česká finanční akademie-seminář FRAs

Evropa, EU, NATO (es)