JOBS.CZ opětovně posiluje: nové spojenectví s WWW.VOLNY.CZ a WWW.CESKENOVINY.CZ

Nejpoužívanější služba českého Internetu zaměřená na problematiku trhu práce opět zvyšuje svou přidanou hodnotu pro své klienty i uživatele. Od začátku prosince volné pracovní pozice prezentované na JOBS.CZ naleznete automaticky a zdarma také na internetovém zpravodajství ČTK (www.ceskenoviny.cz).

Další formu spolupráce JOBS.CZ připravil ve spolupráci s předním českým providerem - společností Czech On Line a.s. Na velmi populárních stránkách www.volny.cz., které slouží jakožto brána společnosti Czech On Line pro bezplatné připojení uživatelů do Internetu, naleznete vyhledávací formulář, který zpracovává nabídky práce z JOBS.CZ.

"Skupina našich čtenářů se hodně zajímá o společenské a politické dění na domácí scéně. Na trhu práce se jedná o lidi, kteří si jsou vědomi své ceny, a proto sledují také nabídku a poptávku pracovních příležitostí. Propojení seriózního průběžníku typu Českých novin se službou serveru JOBS.CZ je proto zcela přirozené", uvedl k zahájení spolupráce šéfredaktor Českých novin Jan Stejskal.

"Těmito aliancemi na jedné straně rozšiřujeme přidanou hodnotu inzerce našich klientů a na straně druhé zjednodušujeme přístup uživatelům Internetu k informacím z trhu práce. volny.cz i zpravodajský server Českých novin patří mezi nejznámější a nejpoužívanější zdroje informací na Internetu. Právě těmito spoluprácemi i my naplňujeme motto sloganu JOBS.CZ - Spojte se s elitou " říká Libor Malý, ředitel společnosti LMC Jobs.

Klíčová slova PROTEXT-Jobs.cz

IT, telekomunikace