Vznik "Asociace dodavatelů speciálního zakládání staveb"

PRAHA 28. prosince (ČTK) - V Praze byla 7. prosince 1999 zaregistrována "Asociace dodavatelů speciálního zakládání staveb" - nezávislé zájmové sdružení firem, užívajících metody speciálního zakládání staveb. Ve své činnosti chce prosazovat společné zájmy členů Asociace, zlepšovat úroveň práce a udržovat vysoké standardy technické odbornosti, inovací i bezpečnosti.

Jejím cílem je prezentovat názory členů Asociace všem zainteresovaným subjektům v České republice i v zahraničí. Přihlašuje se také k začlenění do EFFC - již existující evropské federace obdobných národních sdružení, a tím k rozvinutí ztracených tradic.

Ustavujícími členy Asociace je 11 nejvýznamnějších českých podniků uvedeného oboru. Za své představitele zvolili jako předsedu ing. J. Řičicu (Soletanche ČR), místopředsedu ing. J. Kadlece (Geoing) a zástupce místopředsedy ing. D. Houdka (Zakládání staveb).

Další informace na www.adszs.cz.

Klíčová slova PROTEXT-Asociace-zakládání staveb

Stavebnictví, bydlení a reality