Paul, Hastings najímá tři právníky z firem v londýnské City

LONDÝN 23. prosince(PROTEXT/ots)- Společnost Paul, Hastings, Janofsky & Walker LLP nadále rozšiřuje svou londýnskou kancelář náborem tří právníků ze špičkových firem z londýnského finančního centra, zvaného City. Příchod těchto zkušených podnikových právníků zvyšuje počet právníků v londýnské kanceláři firmy na 11.

Robert Gross nastupuje k firmě po osmi letech u společnosti Herbert Smith. Robert je zkušený právník v oblasti bankovnictví a financování projektů a zabýval se velkým počtem transakcí v Británii a v jiných zemích, když pracoval hlavně pro banky, finanční instituce a poskytovatele kapitálu.

Wendy Lotterová přichází k PHJ&W od společnosti Baker & McKenzie, kde se zabývala přeshraničním podnikovým a akciovým právem. Předtím Wendy pracovala jako obchodní právník v Jižní Africe.

Jeremy Tarsh nastupuje k firmě po téměř čtyřech letech u společnosti Clifford Chance. Byl zapojen do široké škály transakcí podnikového financování veřejných a soukromých společností registrovaných na burze.

Joel M. Simon, vedoucí londýnské kanceláře, k tomu uvedl:

"Jsme potěšeni těmito změnami, které prokazují úsilí firmy o další rozšiřování její londýnské kanceláře i její schopnost přilákat zaměstnance nejvyššího kalibru. Kancelář se za necelých osmnáct měsíců od svého založení co do velikosti ztrojnásobila. Naše angažmá v oblasti velkých transakcí s vysokým výnosem, financování projektů, řízení a správy a telekomunikací, médií a Internetu, znamená, že jsme schopni nabídnout vysokou kvalitu práce v dynamickém a osobnějším prostředí, než jak je nabízejí mnozí naši konkurenti v City. Robert, Wendy a Jeremy zvyšují náš celkový počet právníků se znalostí anglického práva na pět a právníků se znalostí práva USA na šest."

Paul, Hastings, Janofsky & Walker LLP je mezinárodní právnická firma s více než 630 právníky, kteří působí v sedmi kancelářích ve Spojených státech a v kancelářích v Tokiu a Londýně. Londýnská kancelář poskytuje poradenství investičním, obchodním a rozvojovým bankám, investorům a emitentům v oblasti úpisů akcií a zajišťování dluhů, financování projektů, fúzí a akvizic a odprodeji, společných podniků a dalších transakcí v USA a Evropě.

ots Original Text Service: Paul, Hastings, Janofsky & Walker LLP

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Joel M. Simon, společnost Paul, Hastings, Janofsky & Walker LLP, 0-44-20-7562-4000

Webová adresa: http://www.phjw.com