Radost pod stromeček

Rakouská společnost bauMax, jednička na českém trhu v oboru "do it yourself" připravila pro zákazníky na všech svých (již šestnácti!) českých prodejnách velkou podzimní soutěž, která skončila posledního listopadu. Hlavní cena v této soutěži byla vskutku lákavá, na výherce čekal zbrusu nový Renault Kangoo.

Pravidla soutěže byla jednoduchá. Každý soutěžící odpovídal na jedinou, zdánlivě snadnou otázku: Kolik zákazníků se této soutěže zúčastní? Někdo zapojil do odpovědního odhadu matematiku, jiní zase tipovali jako ve Sportce. Každý účastník soutěže dostal od bauMaxu praktický dárek pro nadcházející zimu - sadu autopotřeb.

A kolik soutěžících se nakonec sešlo? Bylo to téměř 21.500 účastníků. Správné odpovědi se svým tipem nakonec nejvíce přiblížila paní Michaela Hrušková, mladá maminka z Plzně, která svou odpovědní kartu také odevzdala nejdříve. Nové auto si bude moci vystavit pod stromeček, protože je převezme ještě před svátky na slavnostní akci v nové plzeňské prodejně bauMaxu na Rokycanské třídě.

Kontakt: Tel.: 00420 2 67 28 91 52, Fax: 00420 2 67 28 91 55, E-mail: Tomas_Hais@baumax.com

Klíčová slova PROTEXT-bauMax

Služby, cestovní ruch