PRG plánuje telefonní konferenci v reakci na zprávu o úpisu akcií, výjimečný objem obchodování a související pokles cen akcií

ATLANTA (USA) 21. prosince(PROTEXT/ots) Společnost The Profit Recovery Group International, Inc. (Nasdaq: PRGX) dnes oznámila telefonní konferenci na úterý 21. prosince v 9:00 východního standardního času (EST), která se bude týkat: 1) zprávy na základě úpisu akcií z 19. prosince 199, která obsahovala četné a podstatné nepřesnosti, 2) mimořádného objemu obchodování v poslední době a 3) souvisejícího poklesu cen akcií.

K telefonní konferenci v 9:00 EST se může připojit každý zájemce zavoláním na číslo 888-810-9156 (volající z USA) nebo 312-470-7077 (volající ze zahraničí). Uveďte prosím heslo PRGX. Po prezentaci PRGX bude následovat prostor pro otázky a odpovědi. Nahrávka konference bude k dispozici do pátku 24. prosince 23:59 EST. Volající z USA použijí číslo 888-300-0169. Volající ze zahraničí vytočí 402-998-1242. Pro přístup k této nahrávce není zapotřebí žádné heslo.

The Profit Recovery Group International, Inc., se sídlem v Atlantě ve státě Georgia je přední celosvětový poskytovatel služeb v oblasti účtů dlužníků a dalších služeb v oblasti auditu. PRG působí ve 43 zemích, má téměř 3000 zaměstnanců a nedávno byla vybrána jako jedna z "Nejrychleji rostoucích společností" v časopisu Fortune a v časopisu Forbes jako jeden z "200 nejlepších malých podniků".

ots Original Text Service: The Profit Recovery Group International, Inc.

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Investoři - Scott L. Colabuono, Chief Financial Officer Tel. (USA) 770-779- 3142 nebo Média a zákazníci:Michelle Butler, Vice President - Marketing Communications, Tel. (USA) 770-779-3295, oba z The Profit Recovery Group International, Inc. Company News On-Call: http://www.prnewswire.com/comp/111811.html nebo fax, (USA) 800- 758-5804, linka 111811

Webová stránka: http://www.prgx.com

Klíčová slova PROTEXT-The Profit Recovery Group International