Incyte a Oxford Gene Technology Ltd sdílejí licenci na genové mikrostruktury a patenty genového vyjádření

Společnost Incyte Pharmaceuticals Inc. (Nasdaq: INCY) a Oxford Gene Technology Ltd. dnes oznámily, že spolu vstoupily do vzájemného licenčního svazku týkajícího se vzájemných patentovaných portfólií mikrostruktur a genové explicitní technologie. Finanční podmínky dohody nebyly přiloženy. Incyte si podle podmínek dohody nechal zaregistrovat patenty od Oxford Gene Technology na vynálezy učiněné profesorem Edwinem Southernem z oxfordské univerzity. Tyto průkopnické patenty se datují od roku 1988 a zahrnují fundamentální technologie pro mikrostruktury a oblast genového vyjádření. "Jižní patenty" ("Southern Patents") budou napsány na Incyte ko-exkluzivně na vytvoření velké databáze genových dat, na která bude mít koncesi více stran, a neexkluzivně pro všechny ostatní potřeby. Oxford Gene Technology obdrží neexkluzivní povolení od Incyte na mikrostrukturní a genové patentované portfólio Incyte, které zahrnuje patenty a patentové aplikace pro mikrostruktury/mikrořady, metody zpracování mikrostruktur, genovou explicitní analýzu, přípravu vzorků, a pro identifikaci s nemocemi spojovaných genů s použitím hybridizačních analýz, mezi které patří analýzy založené na mikrostrukturách. "Dohoda poskytuje společnosti Incyte ko-exkluzívní práva na Southern Patents na vytváření velkých genových explicitních databází pro mnohonásobné udílení koncesí," řekl generální rada a dočasný hlavní finanční manažer Incyte Lee Bendekgey. "Věříme, že se toto portfolio patentů stane jedním z nejobsáhlejších na poli mikrostruktur, a že tato licence poskytne společnosti Incyte ceněnou svobodu k tomu, aby mohla fungovat, když se její mikrostruktury a výrazné programy budou rozvíjet a vyvíjet. Jsme také potěšeni tím, že to udělujeme OGT licenci na patentované portfolio extenzivní mikrostruktury a technologie pro genová vyjádření Incyte" "Jsme potěšeni, že tato licence pro Incyte rozšíří její přístup k strukturové technologii, zvláště pro širokou škálu komerčních vysokoobsahových a mikrostrukturových produktů a služeb," řekl předseda OGT Ed Southern. "Tato dohoda navíc umožňuje OGT přístup ke klíčovému duchovnímu vlastnictví od Incyte, které zahrnuje širokou řadu technologií spojených s produkcí a používáním mikrosoustav." Oxford Gene Technology byla založena za účelem využití mikrostruktur a souvisejících technologií vznikajících z průzkumu pod vedením profesora Southerna a jeho týmu na Oxfordské univerzitě. OGT mimo tyto koncesní aktivity nedávno ustanovila operativní pobočku pod vedením Dra. Andy Millara na poskytování služeb farmaceutickému průmyslu a dalším sektorům působícím v oblasti rozporuplných objev, zpětných posloupností a expresivní analýzy, využívání technik vyvinutých doktorem Southernem a jeho týmem.Chcete-li více informací, navštivte webovou stránku WGT na adrese www.ogt.co.uk. Incyte Pharmaceuticals Inc. je předním poskytovatelem integrované platformy genomických technologií vyvíjených s cílem pomoci porozumět molekulárnímu základu nemoci. Incyte vyvíjí a prodává genomické databáze, software pro správu genomických dat, na mikrostrukturách založené genové explicitní služby, a související činidel a služeb. Tyto produkty a služby pomáhají farmaceutickým a biotechnologickým výzkumníkům ve všech fázích objevování léků a při rozvoji včetně genového výzkumu, při snaze o porozumění vývojových cest nemoci, identifikaci nových cílů na poli nemocí a při objevování a korelaci genových sekvenčních variací k nemoci. Chcete-li více informací, navštivte webovou stránku společnosti Incyte na adrese www.incyte.com. Vyjma k historii se zde vztahujících informací jsou záležitosti v tomto tiskovém prohlášení orientovaná na budoucnost, tvrzení se dívají do budoucnosti ve smyslu "bezpečného přístavu" podle reformního zákona o vedení sporu o soukromé cenné papíry z roku 1995. Tato do budoucna hledící prohlášení podléhají rizikům a nejistotám, které mohou způsobit, že skutečné dosažené výsledky budou odlišné. Chcete-li znát diskusi o faktorech, které mohou způsobit, ze se skutečné výsledky budou lišit, podívejte se na zprávy Komise pro cenné papíry o Incyte včetně její výroční zprávy na formuláři 10-Q za čtvrtletí končící 30. zářím 1999. Incyte se distancuje od jakéhokoli úmyslu nebo závazku aktualizovat tyto do budoucna hledící prohlášení. ots Original Text Service: Incyte Pharmaceuticals, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Lee Bendekgey, generální rada dočasný hlavní finanční manažer, 650-845-4106, nebo Teresa Gaines, mediální vztahy, 650- 621-8711, oba ze společnosti Incyte; nebo Dr. Andy Millar ze společnosti Oxford Gene Technology Ltd, 011-44-1865-405-115; nebo Chris Shelley ze společnosti Manches (OGT Counsel), 011-44-1865- 722-106 Webová stránka: http://www.ogt.co.uk Webová stránka: http://www.incyte.com

Klíčová slova PROTEXT-Incyte-Oxford Gene Technology

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Věda, vzdělávání a školství
IT, telekomunikace