Cenový cíl zdvižen na 50 USD z 20 USD, když First Provedence aktualizovala cenu za akcii BitWise Design

First Providence Financial Group dnes zvýšila svůj cenový cíl pro BitWise Design (Nasdaq: BTWS) na 50 USD za akcii.

First Providence předtím zahájila krytí BitWise Design, Inc. (Nasdaq: BTWS) s cenovým cílem 20 USD za akcii. First Providence Financial Group, LLC, je členskou investiční bankovní firmou NASD.

"Čas se nezastavuje pro nikoho s výjimkou AuthentiDate!"

AuthentiDate.com, pobočka BitWise Design, Inc. (Nasdaq: BTWS), nabízí inovativní technologii, která poskytuje podnikatelům a jednotlivcům příležitost k ověřování a autentizaci dat, času, obsahu a autorství e-mailů, digitálních souborů a faxů. Mezi další druhy digitálních souborů patří finanční transakce a obchody, hlasové, obrazové, hudební a filmové soubory, fotografie a umělecké obrazy a kresby, stejně jako dědické, právní, lékařské a zubní záznamy. AuthentiDate.com lze důvěrně, dostupně a snadno používat z domova nebo kanceláře prostřednictvím faxu nebo e-mailu.

BitWise Design, Inc. je společnost s majetkem 17 miliónů USD a se sídlem v Schenectady, N.Y., a vyrábí a distribuuje systém řízení elektronického zobrazování DocStar(TM). Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení, která zahrnují rizika a nejistoty. Skutečné výsledky BitWise se mohou hmotně lišit od zde pojednávaných výsledků v důsledku faktorů, mezi které mimo jiné patří nejistota, že: (i) společnost bude úspěšná při zavádění obchodního plánu AuthentiDate.com, (ii) společnost nebude nepříznivě ovlivněna pokračující silnou konkurencí v počítačovém průmyslu nebo (iii) dalšími riziky, uváděnými občas v záznamech BitWise u Komise pro cenné papíry a burzu. ots Original Text Service: BitWise Designs, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: George C. Zouvelos, Director of Media & Public Relations z Neale-May & Partners (USA) 212-213-5400, linka 206, Zouvelos@nealemay.com; nebo Loren Brown Investor Relations of Continental Capital Equity Corp. (USA) 407-682-2001, Loren@insidewallstreet.com Webová stránka: http://www.docstar.com

Klíčová slova PROTEXT-BitWise Design

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace